Глобальні оголошення!

А ви годували?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Скільки часу ви годували дитину грудьми?

Повідомлення Tajga » 12 травня 2012, 00:26

ого, в 2 і 2, мені здається, вам обом вже б не завадила особиста свобода, спілкування з іншими людьми, як то кажуть. Тоді ГВ в нормальному руслі може продовжуватись ще довго, ні для кого не помітне і не напряжне.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення ЗІрка » 12 травня 2012, 00:35

в нас повне подвіря людей - прабабця, бабця з дідом, цьоця, мама, тато і Андрійко. правда ровесників малого на вулиці нема, то він трошки дикий...
раз лишила на маму (бабцю) - не заснув в обід, сплакався. пізніше ще раз попробувала з сестрою (цьоцьою) - поспав трохи. але регулярно бігати просто так в місто і нагружати сестру я не маю змоги (і не бачу особливої потреби). от якби вийти на роботу... правда дитину треба в садочок, бо сестра через стан здоровя нянька ненадьожна((
я вродь спілкуюся тут трохи... а так то теж маю єдину коліжанку і трохи зара сиджу в черепашці
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Ліля » 12 травня 2012, 11:45

Я годувала старшу малу трохи більше року, мусила відлучати, бо вчилася в іншому місті. А молодшеньку годувала рівно 4 роки, я б і ще була не проти продовжувати годування, але мала вирішила собі, що вона вже доросла і відмовилася сама.Прокинулася зранку на своє ДН і перша фраза - Бачиш, я навіть вже не прошу цицю, бо мені вже 4 роки і я вже велика :))) Я її просила предумати, але вона прийняла рішення і так і покинула мамину цицю :)
Ліля Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 110 раз.
Діти: дві донечки

Повідомлення mavpusya » 12 травня 2012, 13:53

Ліля написав:Прокинулася зранку на своє ДН і перша фраза - Бачиш, я навіть вже не прошу цицю, бо мені вже 4 роки і я вже велика
:love:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 12 травня 2012, 14:18

Ліля написав: А молодшеньку годувала рівно 4 роки

Ліля, круть, я думала, що лише ми з грою тут на передовій по тривалості ГВ

Але таке питання, чому ти думала продовжувати ГВ після 4-ох років?
Я, чесно кажучи, втішилась коли ми плавно завершили в 3,5.

А тепер мені це взагалі дивно видається, що я так довго годувала, мдааа, відвикається :confused:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 12 травня 2012, 14:25

гра з вогнем написав:лікарі 4асто корінь зла в годуваннях ба4ать:(

в роддомі у всіх лікарів, які питали скільки годувала першу дитину були ВЕЛИКІ КРУГЛІ ОЧІ.
То я вже потім їх щадила, і як ще хто питав, то зменшувала, казала, до трьох, вже ті півроку віднімала )))

Ага, і ще дехто лекцію таки мені читав, що годувати довго не дуже добре, а може і навпаки зле, ну рік, ну до двох максимум...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Ліля » 19 травня 2012, 09:58

pan_kotskyy написав:Але таке питання, чому ти думала продовжувати ГВ після 4-ох років?

Справа в тому, що моя дитина ну дуууже вже любила мамину цицю і я навіть не могла подумати, що вона так легко відмовиться і, відповідно, налаштовувалася на тривале ГВ. Але, чесно сказати, я теж отримувала велике задовлення від того, що годую. Як згадаю зараз..... :love: Маленькі ручки, рум"яні щічки, любимі оченята... :love: :love: :love: Ех....... Ностальгія... :dreams: І чому наші діти так швидко виростають???
Ліля Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 110 раз.
Діти: дві донечки

Повідомлення олеся » 19 травня 2012, 15:43

pan_kotskyy написав: годувати довго не дуже добре, а може і навпаки зле, ну рік, ну до двох максимум.

А чим аргументували що зле?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення pan_kotskyy » 19 травня 2012, 16:44

ну одна лікарка розказувала, що в неї був випадок коли довгогодуюча мама захворіла на якусь там хворобу грудей (чи правда то і чи повязане саме з тривалим годуванням хз). Аргументують тим, що довгогодування без потреби, типу ніякої користі після року (двох), і що це може призвести до якихось там хвороб (яких я не запамятовувала, бо не вірю в таке, думаю, що це лише роздуми окремих осіб, а не правда-статистика і т.д.)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення КлубНіка » 19 травня 2012, 19:11

Я годувала малого майже 2-а роки, а точніше 1 рік і 11 міс. Ось якраз вкінці цього місяця буде рік як ми без маминої циці. Жінками які годують після 2-х, 3-х і дальше років я захоплююсь, але впевнена, що я би так незмогла, бо ледви свого майже до 2-х догодувала. Для мене це дуже виснажливо. Я дуже від цього втомлювалась. Але можливо це лише через те, що мій малий аж надто висів на циці.
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість