Natalinda написав:
Кому ВАМ??? Хто тут годує до 3,4, чи 5-ти років???
Наталіндочка, поки що ніхто, проте, як бачиш, для багатьох це здивування не викликає, і вони не виключають, що будуть годувати до такого часу.
Просто цікаво.
Я яра ГВ-шниця так само, проте я проти довго-довгогодування, я за годування до 2,(це вже для мене довгогодування) максимум до 2,5 років.
Далі я вважаю, дитина в ідеалі повинна або сама відлучатися, або плавно відлучати. Ну тільки плавно, звичайно. Щоб ні в мами, ні в дитини не було жодного стресу.
На мою думку так само, потрібно дати дитині дорослішати, вчити її іншим методам виявлення любові, заспокоєння, т.д., ніж циця.
А коли на протязі такого часу, як говориться,-( 4-5 років) мама чи дитина ще потребують цього контакту, я б задумалась.
А ще окремо виділити хлопчиків. Тут точно Фрейд би плакав...
В мене є знайомий хлопчик 5 років, ростом вже майже з маму, дівчата, це дитина, яка йде в школу!!!
Яка цицька? Якби в такому віці цицька була в роті, не важливо, вдень чи вночі, 15 хв чи 2 хв- це проблеми психологічні або в мами, або в дитини, або в обох!
І я б своїй Лізі такого нареченого не хотіла.
Це ,на мою скромну думку, вже попахує збоченням. Або сильною залежністю мами в дитині чи дитини в мамі.
Кожен, звичайно, вирішує собі сам, і поки комфортно обом, але якщо буде комфортно і далі, якщо нікому так і не захочеться полишати, то чи є межа, доки годувати?