Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Чоловік - в декретній відпустці...

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 22:09

Naya написав:але бувають в мене моменти, коли ніби шкодую, що годую грудьми. Тобто я не шкодую, тішуся з того, але часом так допече, що лишила б малого на цілий день татові і список справ, і хай як хоче так справляється :crazy:
а не залишу...бо він(тато) цицьок з молоком не має....
ну, думаю тут мене кожна зрозуміє

Цитата з теми Чоловік - в декретній відпустці...

Просили цитату,одна з них ,але здається бачила ще десь,тобто смисл то й же,але текст був інший .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2011, 22:26

Я Ная знаю лиш по форуму, але розумію цю цитату зовсім не в контексті жалкування того що вона годює грудьми.
Це що, коли я скажу "як мені все надоїло" - то буде означати що і ГВ мене вимучило і материнство радості не приносить, і заміж я вийшла не по коханню???
Різні моменти в житті бувають, але я наприклад суджу так, раз щасливих моментів більше - значить життя щасливе, а не було б сумних періодів - неможливо було б відчути того щастя...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 22:34

Natalinda написав:Я Ная знаю лиш по форуму, але розумію цю цитату зовсім не в контексті жалкування того що вона годює грудьми.
Це що, коли я скажу "як мені все надоїло" - то буде означати що і ГВ мене вимучило і материнство радості не приносить, і заміж я вийшла не по коханню???
Різні моменти в житті бувають, але я наприклад суджу так, раз щасливих моментів більше - значить життя щасливе, а не було б сумних періодів - неможливо було б відчути того щастя...

Немаю нічого проти,просили цитату-я дала :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2011, 22:46

Перлинка написав:
Natalinda написав:Я Ная знаю лиш по форуму, але розумію цю цитату зовсім не в контексті жалкування того що вона годює грудьми.

Так цитата ж в темі про чоловічу декретну відпустку, а не про ГВ, ну і не тема жаліємося :head:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 23:05

Natalinda написав:
Перлинка написав:

Так цитата ж в темі про чоловічу декретну відпустку, а не про ГВ, ну і не тема жаліємося :head:

Дівчата,нема питань,як хочете так і сприймайте,я ж перепитала "шо може був настрій поганий?"
Особисто я це сприймаю оговоркою по Фрейду.
Бо просто напрсосто не вірю що вам то щиро в кайф ,до 3 ,4 чи 5 років.
Може є загальна радість і задоволеня собою,тим що чините добре на благо дитини,тим себе і втішаєте.Але якщо б були інші простіші способи дати дитині все те корисне ,що на вашу думку приносить ГВ,то всі б з задоволенням ними користувались.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2011, 23:19

Перлинка написав:Бо просто напрсосто не вірю що вам то щиро в кайф ,до 3 ,4 чи 5 років.

Кому ВАМ??? Хто тут годує до 3,4, чи 5-ти років???

Перлинка написав:Особисто я це сприймаю оговоркою по Фрейду.

Ти настільки добре знайома з працями Фрейда??? Вони не суперечать твоїм переконанням??? Я за тобою теж цікаві оговорки спостерігаю...
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 23:35

Певний час тому тут яро доказувалось,що то норма,і що годуватимете доти доки це приноситиме задоволення вам та вашим дітям.

Ти настільки добре знайома з працями Фрейда???

Ні не настільки,але знаю що значить це поняття.

Вони не суперечать твоїм переконанням???

можливо ,я всіх праць не вивчала,дивись вище, поверхнево цікавилась ще в шкільні роки

Я за тобою теж цікаві оговорки спостерігаю...

Ха-ха ,я не свята,я це визнаю ,і добре знаю що пишу,і як це сприймається,повір мені вистачає розуму аби себе контролювати і писати тут про себе тільки хороше,щоб всі думали що я ідеальна.Або таке ,що на твою думку не суперечить моїм переконанням :zybu: Але я люблю бути щирою,якщо накосячила,то накосячила,якщо маю чим похвалитсь,то того не соромлюсь.І за кожне своє слово можу відповісти.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2011, 23:44

Ну я в курсі що останнє слово має бути за тобою, тому продовжувати не буду ;-)
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Руженка » 10 січня 2011, 00:13

ну напевне не треба писати.............пробувала другий раз...........знов те саме...................

Напишу коротко: Я проти годування до 4-5 років!!!!!!! Це брєд!!!!!!!! Виховуєм особистість, а не цицькову дитину!!!!!!!!!
Всьому має бути міра!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Marta » 10 січня 2011, 01:20

Natalinda написав:

Наталіндочка, поки що ніхто, проте, як бачиш, для багатьох це здивування не викликає, і вони не виключають, що будуть годувати до такого часу.

Просто цікаво.

Я яра ГВ-шниця так само, проте я проти довго-довгогодування, я за годування до 2,(це вже для мене довгогодування) максимум до 2,5 років.
Далі я вважаю, дитина в ідеалі повинна або сама відлучатися, або плавно відлучати. Ну тільки плавно, звичайно. Щоб ні в мами, ні в дитини не було жодного стресу.
На мою думку так само, потрібно дати дитині дорослішати, вчити її іншим методам виявлення любові, заспокоєння, т.д., ніж циця.
А коли на протязі такого часу, як говориться,-( 4-5 років) мама чи дитина ще потребують цього контакту, я б задумалась.
А ще окремо виділити хлопчиків. Тут точно Фрейд би плакав...
В мене є знайомий хлопчик 5 років, ростом вже майже з маму, дівчата, це дитина, яка йде в школу!!!
Яка цицька? Якби в такому віці цицька була в роті, не важливо, вдень чи вночі, 15 хв чи 2 хв- це проблеми психологічні або в мами, або в дитини, або в обох!
І я б своїй Лізі такого нареченого не хотіла.
Це ,на мою скромну думку, вже попахує збоченням. Або сильною залежністю мами в дитині чи дитини в мамі.

Кожен, звичайно, вирішує собі сам, і поки комфортно обом, але якщо буде комфортно і далі, якщо нікому так і не захочеться полишати, то чи є межа, доки годувати?
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей