TYulia написав:ой дівчатка, в мене справжня біда

Моє малятко відмовляється від грудей! Навіть після прогулянкового сну не хоче брати, вередує, заколисати важко після сну. Мучимося

Нагодувати получається лише вночі і вдень заколисаного до сну. А заколисати зараз теж стало досить болісно.
То певно треба нову ему відкривати про відмову від грудей. Але я вже тут починала то тут і пишу.
Начиталась в неті вже купу, кажуть що 3-4 міс дуже властиві подібні забастовки

В нас оце вже 3 день. Дитина здорова. Я вже навіть відмовилась на поліклініку йти, щоб стресу уникнути. Цілий час тіки з ним і бавлюсь.
Це настільки морально тяжко, що то жах

І коли це пройде?
в продовженя історі...
Така забастовка тривала десь чуть більше тижня, намучилась жах,а потім якось почав саменький чемно їсти:-) я вже була не натішилась, їв щогодини, періодично засинав біля грудей, що й на сон не потрібно було заколісувати. не спішила сюди писати,бо хотіла написати вже про закріплений результат. Але то моє безумне щастя протривало десь тиждень, і тепер знов почало затьмарюватись відмовами

поки, що ще не такими категоричним, десь раз через раз вдається його якось так легенько покормити, але вже буваютьі плачі.
За попередню ситуацію, то трохи я бачила причину, останньою капльою була поїдка в село, що стала досить стресовою для нас. А зараз вже не знаю що

Я весь час з ним,навіть на поліклініку не ходили...
Так не хочу шоб та забастовка повторювалась

в мене вже якись страх-паніка перед такими ситуаціями

намагаюсь запастись терпінням, а головне спокоєм...