Глобальні оголошення!

Поведінка біля грудей

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Поведінка біля грудей

Повідомлення Olyana » 11 березня 2013, 21:59

Нам всього 1 тиждень, але вже маємо улюблене заняття - спати з цицьою) я так розумію, що їй спокійніше, коли вона чує тепло і маму. але тоді годування і сон плавно переходять одне в одне. і тривати може до години часу. мама пропонує давати пустишку, щоб задовільняти її смоктальний рефлекс... та я щось цього не одобряю(
чи були у когось схожі ситуації, що дитина не хоче розлучатись з грудьми?
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення taranjka » 11 березня 2013, 23:07

в більшості :hi: насолоджутесь! так все не буде, але якщо дитині це потрібно, то краще нехай поїсть і попритуляється. соску давати не потрібно - є ризик втратити ГВ.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 14 березня 2013, 03:13

Olyana я тож вам скажу, що так в більшості спочатку)
Зараз я вже й забула як то було, так що насолоджуйтеся!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nin4ik » 14 березня 2013, 04:05

Olyana, чомусь так склалось, що нам легше вважати, що ми якісь не правильні, шукати різні підводні камені, аніж довіритись природі і насолоджуватись її довершеністю!

Реальної необхідності у пустушці та пляшечні, при наявності мами та молока у грудях немає. Серце вам гарно підказує! А вибір завжди залишається за вами! Менше сумнівайтесь в собі та своїй дитині і ви завжди будете розуміти її потреби.
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення TYulia » 18 березня 2013, 21:54

TYulia написав:ой дівчатка, в мене справжня біда :sad: Моє малятко відмовляється від грудей! Навіть після прогулянкового сну не хоче брати, вередує, заколисати важко після сну. Мучимося :scare: Нагодувати получається лише вночі і вдень заколисаного до сну. А заколисати зараз теж стало досить болісно.
То певно треба нову ему відкривати про відмову від грудей. Але я вже тут починала то тут і пишу.
Начиталась в неті вже купу, кажуть що 3-4 міс дуже властиві подібні забастовки :dash: В нас оце вже 3 день. Дитина здорова. Я вже навіть відмовилась на поліклініку йти, щоб стресу уникнути. Цілий час тіки з ним і бавлюсь.
Це настільки морально тяжко, що то жах :cray: І коли це пройде?

в продовженя історі...
Така забастовка тривала десь чуть більше тижня, намучилась жах,а потім якось почав саменький чемно їсти:-) я вже була не натішилась, їв щогодини, періодично засинав біля грудей, що й на сон не потрібно було заколісувати. не спішила сюди писати,бо хотіла написати вже про закріплений результат. Але то моє безумне щастя протривало десь тиждень, і тепер знов почало затьмарюватись відмовами :dash: поки, що ще не такими категоричним, десь раз через раз вдається його якось так легенько покормити, але вже буваютьі плачі.
За попередню ситуацію, то трохи я бачила причину, останньою капльою була поїдка в село, що стала досить стресовою для нас. А зараз вже не знаю що :cray: Я весь час з ним,навіть на поліклініку не ходили...
Так не хочу шоб та забастовка повторювалась :cry: в мене вже якись страх-паніка перед такими ситуаціями :cray: намагаюсь запастись терпінням, а головне спокоєм...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення olgakr » 26 березня 2013, 20:20

В мене часто і з усіма дітьми бували такі періоди. Малюк плаче,ніби хоче їсти, але не їсть,смокче кулачок,прикладається на мить і знову плаче.В таких ситуаціях головне зберігати спокій мамі :yes: .Причини були різні: дитина не виспалась, збилась із свого звичного режиму, вдома занадто шумно,жарко, поява чужих людей, відволікає щось від циці, ріжуться зубки,здуття живота,хвороба дитини(нежить,хворе горло,стоматит,болить вушко),в мами занадто тверді груди(завелика перерва між годуваннями).В останньому випадку найкраще перед годуванням трохи сцідити молоко, щоб малечі було легше смоктати. Мені завжди дуже допомагав один спосіб: якщо дитина відмовляється від грудей,але голодна, то я годую її стоячи,сама при цьому пританцьовую :wink: .Малюк починає засинати, заспокоюється, тоді я сідаю і ми спокійно їмо далі.Успіхів усім !!!
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення TYulia » 18 квітня 2013, 15:15

в нас знову нові звички. Починаємо їсти гарно, якщо то час засинати, то вже ніби починають очки закриватись, але тут підключаються ножки :sad: і малюк починає вигинатись і плакати. Тоді я його беру заспокоюю-заколисую і ще догодовуємся. Таке враження, що то щось з животиком, і ножки йому якось помогти хочуть, але таке відбувається ніби тільки під час годування.Тому з першого разу біля грудей вже давно не засинав, їмо-колишемся-"їмо-спимо"-спимо.
Так не люблю, не хочу, щоб він плакав :cry:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 21 квітня 2013, 17:24

Знімала пампік, безрезультатно

Я знов про своє :pardon: :=):

Просто з моменту останньої розмови було декілька консультацій, де теж була схожа проблема.
І я прийшла до висновку, що відміняти підгузники треба не на день-два, щоб пересвідчитися в них проблема чи ні. А десь на тиждень, причому пробувати співставляти , коли дитина плаче, коли неспокійно їсть, пісяє, какає.

А взагалі дітки не мають локалізованого відчуття дискомфорту. Тобто, якщо їх щось турбує, вони відчувають дискомфорт у всьому тілі. І на це завжди схожа реакція - крутіння ніжками. Тому, колікі - така псевдо-розповсюджена проблема серед більшості малюків.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення TYulia » 09 листопада 2013, 17:56

Так ніби тільки я про наші грудні пріколи тут пишу)
Зараз малий любить як на сон перекинути мене на спину, так щоб їсти лежачи в мене на животі. З одного боку, не добре бо буцькає мене дуже колінками, локтіками поки ще не сонний, але з іншого боку, то мені якось нагадує, як він вперше лежав в мене на животі ще в родзалі.
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 січня 2014, 19:59

У нас зараз поведінка коло грудей незадовільна. Доця не може спокійно зосередитись на тому процесі, і мусить ще паралельно копати мене ногою, здирати з мене окуляри, тягнути мене за волосся, пхати свої пальці мені в очі, ніс або рот, ще може мотнути головою з цицьою в зубах. Не годування, а якась боротьба деколи, де я мушу відбиватись і захищатись :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей