Глобальні оголошення!

Розбір складних ситуацій

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Розбір складних ситуацій

Повідомлення Dribchuk » 04 квітня 2013, 14:07

Kskz винні в тому що сталося!!!! тому що це їхній обовязок попередити маму про можливі наслідки прийому тих чи інших препаратів під час ГВ. А якщо я з забитого хутору і не маю інтернету то це що значить мене і мою дитину можна напічкати чим попало і ще потім сказати "сама винувата???" Я звичайно беру на себе відповідальність що я давала груди дитині приймаючи ліки, але я аж ніяк не була попереджена про такі наслідки. Мені казали що нічого страшного, трохи поболить животик і все буде добре, але це зовсім не так. :crazy:
Якщо так розібратися то ставлять перед вибором або годуй і пий ліки - авось пронесе і нічого не буде, або годуй і не пий ліки і надійся на чудотворне зцілення. :crazy: Коли перевели в загальну палату вони навіть чути не хотіли про те щоб догодувати дитину сумішшю бо в них програма ГВ. :crazy:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Natalinda » 04 квітня 2013, 14:08

Kskz написав:Я зараз не конкретно за Дрібчик писала,

ну просто тему створили для розбору складних ситуацій і наразі ситуацію Дрібик розбираємо я так зрозуміла. Якраз в реанімації тільки й лежати під капельницею з мобільним інтернетом.
Просто пробую себе уявити вагітною мамою яка вперше зайшла на форумі читає.
Фанатизм чистої води((((

Люсік в мене було планове КР.
Дитина на ШВ була день чи два, і то з натяжкою, бо сімніваюся що дуже шось з того шприца чоловіку вдалося залити в дитину.
Теж мені кололи стандартний набір після КР. Так що все можлиово :wink: Годувала до 2-х років
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення irinka » 04 квітня 2013, 14:09

Kskz написав:І ніхто ж нікого не заставляє приймати ліки і годувати, мама сама вирішує, що робити. Сама бере відповідальність за своє рішення.

Так, тут погоджуюсь однозначно :yes: Якщо розглядати мій випадок, то на той час я обрала те, що вважала за потрібне і що буде кращим для мене і для моєї дитини.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 14:16

Kskz написав:Я знаю групу вконтакті, де мама може написати препарати і ій дадуть відповідь про кожен із них, тут часу затрачається мінімум

там цілодобово чергують? хто консультує? ці люди мають медичну освіту чи ні?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dribchuk » 04 квітня 2013, 14:19

Natalinda мені теж здається що після стандартного успішного КР можна спокійно годувати грудьми. Мене з дитячого приходили на 2й день питали чи погодувати вашу дитину чи вас переведуть в спільну палату, тоді ми дали добро на годування бо знали що ще не скоро. А так вони сказали що можуть ще трошки почекати і не догодовувати.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 04 квітня 2013, 14:20

Наші лікарі вже "дожилися" - групам "в контакті" довіряють більше ніж їм. :crazy: :crazy: :crazy: Це капець-інакше не скажеш. :scare:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 04 квітня 2013, 14:38

taranjka написав:ці люди мають медичну освіту чи ні?

Таранька, та нашо їм медична освіта))) ти шо)))
Поспілкувавшись з нашими людьми які стикалися безпосередньо з медициною в США та Англії то я таки нашим лікарям більше довіряю
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Kskz » 04 квітня 2013, 15:08

Нашим лікарям я мало довіряю, мені хватає наших педіатрів/гінекологів, щоб зробити висновки, що багато чого вони знають "неправильного" Іх вчили в інституті так, вони не винні. Але це інша тема, і зараз тут іі обговорювати не доцільно.

Таранька, Там консультанти чи мами замість тебе пошукають сумісність ліків. Вони не надають рекомендаціі по лікуванню, а радять звертатись до лікаря.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 15:13

Дівчата, ми зараз говоримо не про то, як хто мав вчинити в конкретній ситуації, бо справді не можливо врахувати ні психологічний стан мами, ні позицію і поведінку лікарів, ні якісь часові моменти. Я особисто теж більш ніж впевнена, що якщо б я була в лікарні в складній ситуації, мене б дуже легко примусили хоть з соски дитину годувати :pardon:
Але ми тут обговорюємо, що потрібно робити для збереження ГВ, враховуючи здоровя мами і дитини.
Тому, наприклад, якщо дають поради - перевірити ліки на сумісність, а на це не було часу, тоді мама поки не впевниться, годує зі шприца сумішшю.
Зціджуватися постійно - дуже рідко, хто робить, а це теж дуже потрібно.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 15:16

Dribchuk, лікар, який підтримує ГВ, це не той, що каже, тільки грудне молоко і ніяких догодовувань. Це якраз той, що мав би радити те, що пише kskz.
Про ципрофлоксацин буду дізнаватися. :confused:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість