гра з вогнем написав:таки так, літати не вміє))))
Шкода,бо я думала,що навесні вже подаватимете документи до університету :zybu:
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
гра з вогнем написав:таки так, літати не вміє))))
гра з вогнем написав:Що по твоєму є норма?
гра з вогнем написав:оскільки мова у цитованого тобою повідомленні велася про дітей, а у твому повідомленні уточнень не було, я зрозуміла, що воно стосується дітей :)
хоча роздавати діагнози дітям та їх матерям на основі лише того скільки триває у них грудне годування, більше того сидячи перд моніторм... впору відкривати агенство психологічних послуг, онлайн консультації зараз популярні :)
Що по твоєму є норма? Які критерії норми і чи можеш мені показати дослідження, у яких довгогодування розцінювалося б як паталогія, а діти, котрі годуються довше ніж 4 роки (здається таку межу ти встановила у попередніх дописах) психологічно незрілі чи нажахані?
чи це був ще один приклад майстерного онлайн діагнозу?
Naya написав:гра з вогнем написав:Що по твоєму є норма?
Норма - це патологія, яка заволоділа масами(с)
Оскільки зараз популярно звертати ГВ максимум після року, то годувати до 3-4 то вже ненормально, бо годують одиниці.
Але якби популярно було годувати до 5, то ніхто б тут не писав про ненормальність та психологічну незрілість ;-)
Naya написав:гра з вогнем написав:Що по твоєму є норма?
Норма - це патологія, яка заволоділа масами(с)
Оскільки зараз популярно звертати ГВ максимум після року, то годувати до 3-4 то вже ненормально, бо годують одиниці.
Але якби популярно було годувати до 5, то ніхто б тут не писав про ненормальність та психологічну незрілість ;-)
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість