Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення mala-karta » 04 червня 2011, 23:41

Nymydora, а ти не можеш зразу як тільки вкусив - забирати груди? І пояснювати, що як кусається - то циці нема?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 05 червня 2011, 02:20

Nymydora написав:вирішила потрошки відлучати. Вдень ми вже майже не їмо, їмо на ніч, вночі і зранку. Вирішила залишити тільки нічне і ранкове годування - для імунітету. А на ніч - не давати. Нє тут то било... Півгодини товкся по мені, тлумився, не заснув, почав вимагати цицю. Покликала свою маму, сама втікла. Мама вколисала його на візочку. Поки перекладали в ліжко - прокинувся, закатав скандал. Дали цицю. Всі зусилля коту під хвіст. Не знаю, чи варто завтра починати знову, чи ще чекати ...

Попробуй відмінити ранкове годування, може так буде легше. Просто зразу прийдеться вставати, йти щось робити, гратися, т.д. Потім вже побачиш, що далі- нічне чи на ніч. І попробуй плавно, скажи, що циці дуже змучились (то мій метод- вже одній допоміг))), почитай казочку, поколиши, але будь послідовна. Дивись по ньому. Але, думаю, він вже "просік" що до чого, так що вимагатиме цицю з істерикою. (
Але все ж, якщо ти і так плануєш наразі 2 годування залишити- попробуй ранок забрати. Удачі!)
Marta Офлайн

Повідомлення Ira » 05 червня 2011, 23:44

Marta написав:(то мій метод- вже одній допоміг)))

Мені допоміг! ;-)
Я погоджуюсь з Мартою, легше спочатку забрати ранкове годування (принаймі мені так було і всім знайомим мамочкам). А коли він вже звикне нормально просинатись без циці - можна рухатись далі.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Nymydora » 05 червня 2011, 23:52

Як тільки Денис кусає, я забираю цицю. Він це знає і кусається тоді, коли вже наївся.
Аргумент "цияця болить, циця змучилася" - не працює, пробувала.
Вже два дні не кусається... Відлучати перестала після вчорашньої істерики. :evil: Сьогодні цицю їли в 3 ночі, в 6 ранку і пів11 вечора на ніч. Шкода мені його. Якась я непослідовна і неправильна. Почекаю ще трохи... Може сам відмовитсья :?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Ira » 05 червня 2011, 23:56

Якщо шкода і ще вагаєшся, значить ще не прийшов час - не відлучай! Хай синочок ще погамає цицю ;-)
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення КлубНіка » 10 червня 2011, 22:49

Nymydora в процесі відлучення мамі головне не митушитись і бути впевненою у тому що вже час і робиш все правильно. Якщо у тебе присутні всі ці почуття, то в першучергу ти сама неготова до відлучення. Почекай. Все це язнаю зі свого власного досвіду, бо починала відлучати 3 рази і лише останній закінчився справді відлученням, і тоді Я була справді впевнена у своїх діях і робила все плавно, поступово але чітко і виважено крок за кроком! Попередні ж 2 я жахливо метушилась, то ранішнє забирала, то вечірнє, то проміжні, а в кінцевому результаті мала тільки рознервовану дитину з істерикою. Тому коли ти вже будеш остаточно сама впевнена, що хочеш відлучати, сама для себе склади поступовий план дій і чітко його притримуйся, без всяких відхилень і колібань, бо дитина все відчуває!
КлубНіка Офлайн

Re: А ми відлучилися... життя змінилося

Повідомлення Nymydora » 21 червня 2011, 18:05

а мені сьогодні гінеколог сказала, що вже треба відлучати, особливо, якщо планую другу лялю. Перша спроба відлучення була невдала :( . Починаємо знову, побажайте мені успіху...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Melisa » 21 червня 2011, 18:59

Нимидорочка, успіху. Налаштуйся на позитив. Будь впевнена в своєму рішенні. Не піддавайся на компроміси. :roses: :roses: :roses:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 21 червня 2011, 19:21

Nymydora, наскільки я знаю на зачаття відлучення не впливає. Можна собі спокійненько планувати і повільненько без стресів відлучати. Для чого ці марш-ривки? Ні тобі не піде на користь. ні дитині. Тим більше. якщо дитина ще не готова відлучатися.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 21 червня 2011, 20:01

гра з вогнем написав:Nymydora, наскільки я знаю на зачаття відлучення не впливає. Можна собі спокійненько планувати і повільненько без стресів відлучати. Для чого ці марш-ривки? Ні тобі не піде на користь. ні дитині. Тим більше. якщо дитина ще не готова відлучатися.

та у мене там специфічна ситуація з гормонами. У мене і перша вагітність- чудо з чудес ))) крім того, як виявилося (я не знала такого), тривале годування якось не дуже добре впливає на слизову піхви. Ну і всяке таке. Та я вже сама не проти відлучитися, малого тільки шкода. Але буде шкода і зараз, і через півроку... Але то я вже не в тему трохи, сорі.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей