А я привикла, що, коли в слінгу годуєш, нічого не видно, і прикриватися не треба. А раз йду з малим в рюкзачку, годую, ні про що не думаю, через якісь час опускаю очі, а лямка рюкзака закриває набагато менше Але я вже так звикла годувати, що взагалі часто забуваю, що, це "щось таке нестандартне".
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
моя мала на вулиці й не згадує про цицю. але якщо ми з коляскою і Нюті час спати, то без проблем годую/присипляю на циці, і десь мені там думка проходящих от коли дитина пісяє під кущем, то це норма. а коли хоче цицю (теж фізіологія, між іншим), то це кримінал
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
стаття-статею, а от коментарі...все по цьому питанні що й ми обговорюємо
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
І я годувала, правда перші рази тохи дивно, люди деякі озираються, але потім звикаєш і вже не звертаєш увагу. Головне твоє дитятко і його здоровячко всі інші хай собі думають що хочуть, хіба вони не були маленькими???
"похер фейс" и делаешь свое дело лето, автобус, я - не в одежде для кормления - и уставший голодный почти 2-летний ребенок мне было нечем прикрываться) Кому не нравится - путь отворачиваются) Естественно, все смотрели)) с интересом, не с осуждением (дело было не в Украине, и я кормящих в публичных местах мам не встречала, мне кажется, там вообще редкость так долго кормить ребенка)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»