Kskz написав:Natalinda, так, такі дослідження роблять
viewtopic.php?f=146&t=1421 там на першій сторінці є сайти, де можна провірити сумісність, вони закордонні. В Украіні такого не роблять, виробнику легше написати, що не можна, ніж витрачати кошти на дослідження.
Kskz я помню цю тему) І передбачала лінк а на неї.
Перепитаю бо все одно не зрозуміло мені.
тобто випустила якась фірма наша антибіотик і зажала грошей на проведення досліджень щодо сумісності з ГВ. Вищеперелічені 4 англомовних сайти закуповують у нас партію цих ліків і заради високих цілей витрачають гроші які зажала наша фірма. І все щоб написати в себе на сторінці "сумісно/несумісно"?
Dashko написав:Сайт дійсно авторитетний. Всі консультанти, організації, яких я знаю і довіряю, визначає сумісність ліків таким чином.
Це для мене взагалі не аргумент)))) Точніше так само смішно,як тобі з того що я виросла на ШВ і мені нічого не бракує. Може не зовсім вдале буде порівняння та це п ерше що спало на думку. По гомеопатії тоже вроді є купа лікарів/сайтів/авторитетів, але далеко не всі їм довіряють.
Для мене от на лекціях було все більше менш просто, і дякуючи лекціям і журналам я годувала, і самостійно всі труднощі долала, одного разу лиш телефонувала Даші, а як на форумі почитаю, то виходить навпаки.
Перед тим як завагінтіти треба:
1. Вивчити англійську (сайти то на ненашенській мові)
2. Закінчити мед інститут.
3. Вивчити законодавчу базу
4. Непомішає курси пройти по ГВ
5. Залучитися підтримкою батьків/чоловіка і по можливості передати всі свої знання їм. Також бажано щоб хтось з них залишив роботу, щоб виконувати всі обовязки мами, для того щоб вона круглодобово перебувала з дининою.
6. Недумати ні про шо крім ГВ, все інше - пропади пропадом.
7. А ну і стабільше мат. становище ніхто не відміняв, бо сумісні ліки, як і несумісні можуть коштувати недешево, а ще з треба бути всюди з вільним доступом в інтернет
Для мене самоціллю є і була щаслива здорова сімя, де ГВ є дуже бажаним, але не самим головним.
Dashko написав:Так само суміш - це однозначно шкідливо для дитини.
Для мене суміш - це можливість зберегти дитині життя якщо з певних причин ГВ неможливе
Ну і нехай Бог боронить щоб такі "нестрашні" ситуації як в Дрібчик стали рядовими.