Від дитини залежить 100%.
А мама про якку ти пишеш - молодець! - бо вона зберегла ГВ, а не вийшла на навчання і перестала кормити :good:
Ситуацій дійсьно стільки, що всі не перерахуєш
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Перлинка написав:Хоч якщо це так когось тішить,і можна самоствердитись лиш в тому що я супер-пупер,пішла на великий подвиг,жертвую собою заради здоровя маляти,а не так як оті що кажуть,що пропало молоко,то будь-ласка.Бо видно нема більше чим тішитись.
Перлинка написав:Хоч якщо це так когось тішить,і можна самоствердитись лиш в тому що я супер-пупер,пішла на великий подвиг,жертвую собою заради здоровя маляти,а не так як оті що кажуть,що пропало молоко,то будь-ласка.Бо видно нема більше чим тішитись.
Перлинка написав:-Ці випадки про усиновлених дітей,яких годують грудьми,про бабусь у яких прибуває молоко,та жінок після операціїї я також читала,нажаль зі мною такого щастя не сталось,то мабуть з цього можна зробити висновок,що я свою дитину меньше любила,ніж та мама прийомну,бо не змогла викликати у себе в голові імпульсів,які б провокували виділення молока.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість