Глобальні оголошення!

Пропало молоко. Таке буває?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Пропало молоко. Таке буває?

Повідомлення Natalinda » 12 листопада 2010, 10:52

Від дитини залежить 100%.

А мама про якку ти пишеш - молодець! - бо вона зберегла ГВ, а не вийшла на навчання і перестала кормити :good:

Ситуацій дійсьно стільки, що всі не перерахуєш
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Naya » 12 листопада 2010, 10:54

Ліля, ну пишуть, що МОЖЕ відмовитиссь. Не пишуть же, що 100% відмовиться.
А ризик відмови є в тому, що з соски молоко тече легше, з циці ще треба постаратися, прикласти зусиль, щоб висмоктати. Крім того захват соски і маминого соска дитиною різний, тому дитина звикнувши до соски МОЖЕ неправильно брати груди.
Звісно, що все залежить від дитини.
Ми теж соску випльовували, ніяких бутилочок не знаємо (хіба що водичку Малятко з бутилочки з таким спортивним корком десь з 7 місяців), і чай/компотик лиш недавно спробували.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 12 листопада 2010, 10:55

-Я медичну літературу СССР і Комаровського ніколи не читала
-Пустушок до того як пропало молоко не давала
-З пляшечки догодовувала,коли голодна дитина заходилась від плачу
-Робила масаж перед годуванням
-Приймала теплий душ перед годуванням
-Роздягала себе і дитинку перед годуванням,щоб був контакт шкіра до шкіри
-Пила апілак
-Їла молочні каші
-Пила багато рідини
-Дитинка постійно або лежала,спала на мені ,або на руках,або на сісі(в якій нічого не було)
-Я наводила приклад однієї подруги,яка народила після мене,тобто спочатку молоко пропало у мене,вона тоді була настроєна так само категорично і не вірила що таке може бути(спираючись на сучасну літературу).
-Мама мене годувала грудьми до 1 року та 11 міс,майже до 2-ох
-Ці випадки про усиновлених дітей,яких годують грудьми,про бабусь у яких прибуває молоко,та жінок після операціїї я також читала,нажаль зі мною такого щастя не сталось,то мабуть з цього можна зробити висновок,що я свою дитину меньше любила,ніж та мама прийомну,бо не змогла викликати у себе в голові імпульсів,які б провокували виділення молока.
-В свої 26 я чітко розуміла що таке ГВ,була готова до безсонних ночей і т.д(тіпа дитина на штучн.год. вночі їсти не хоче,на ГВ,спросоння запхав цицьку і нормуль,а тут всвтавй,стерелізуй,готуй кашу,охолоджуй,а маля в цей час вже кричить голодне,руки терсуться щоб пошвидше)так що не треба собі вішати медалі,які ми герої,бо гудуємо грудьми.
Хоч якщо це так когось тішить,і можна самоствердитись лиш в тому що я супер-пупер,пішла на великий подвиг,жертвую собою заради здоровя маляти,а не так як оті що кажуть,що пропало молоко,то будь-ласка.Бо видно нема більше чим тішитись :rose: .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення kamisia » 12 листопада 2010, 10:57

Є в нас дружок, п'є з бутилки. Соня його бутилку відбирає і чухає соскою зуби або просто носить в зубах бутилку, потом поступово навчилась пити з бутилки, я думала най п'є, завхат у рік вже не поміняється..... а дулі з маком, почала пити з бутилки :arrow: як больно годувати.... сховала бутилку, за якийсь час захват виправився і нормально, НЕ боляче годувати
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Naya » 12 листопада 2010, 11:05

Перлино, а ніхто й не вішає медалі.
Я вже десь писала і можу чесно зізнатися, що я боролася за ГВ завдяки своїй ліні. Для мене було б справжнім кошмаром вставати вночі і марудитися з бутилочками і сумішами. Нєє, то не моє. Сунув цицю - і відпочиваєш коло дитини. Я того не приховую. Я навіть прикорм відсувала все далі й далі, наскільки то було можливо, бо було впадло пюрешки для дитини окремо калатати. Тому ми готували те, що можна для дитини для себе і дитина потрохи пробувала з загального столу їжу.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Naya » 12 листопада 2010, 11:07

Перлинка написав:Хоч якщо це так когось тішить,і можна самоствердитись лиш в тому що я супер-пупер,пішла на великий подвиг,жертвую собою заради здоровя маляти,а не так як оті що кажуть,що пропало молоко,то будь-ласка.Бо видно нема більше чим тішитись :rose: .

Ну, якщо ГВ то для вас жертва, то думаю, що коментарі зайві :rose:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Alisa » 12 листопада 2010, 11:08

Перлинка написав:Хоч якщо це так когось тішить,і можна самоствердитись лиш в тому що я супер-пупер,пішла на великий подвиг,жертвую собою заради здоровя маляти,а не так як оті що кажуть,що пропало молоко,то будь-ласка.Бо видно нема більше чим тішитись :rose: .

Перлиночко, ну навіщо ти так погано про нас думаєш :D . Ми просто обмінюємося своїми спостереженнями, ось і все :D

Чесно кажучи, якось ніяково писати в цій темі, бо ти все приймаєш на свій рахунок :rose:

Є невеликий відсоток жінок, в яких дійсно нема АБО мало молока. ЦЕ ВСІ РОЗУМІЮТЬ. І ВСІМ ЗРОЗУМІЛО, ЩО ТИ ПОТРАПИЛА В ЦЕЙ ВІДСОТОК :rose: .

п.с. НЕ бери всього так близько до серця, бо в тебе ляля в животику :rose: :rose: :rose:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 12 листопада 2010, 11:11

Перлинка написав:-Ці випадки про усиновлених дітей,яких годують грудьми,про бабусь у яких прибуває молоко,та жінок після операціїї я також читала,нажаль зі мною такого щастя не сталось,то мабуть з цього можна зробити висновок,що я свою дитину меньше любила,ніж та мама прийомну,бо не змогла викликати у себе в голові імпульсів,які б провокували виділення молока.

Неможу зрозуміти чому ти робиш висновок що ти своїх дітей любиш більше ніж прийомна мама своїх :shock: Ніхто ж такого не писав. Чи я пропустила :???:

І ше тицьніть мені хто тут жертвує собою заради здоровя маляти!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 12 листопада 2010, 11:15

І ше шо хотіла.

Особисто я для того пишу тут щоб як яка майбутня мамочка прочитала наш форум - то знайшла підтримку ГВ, тому що проти ГВ ще дуже багато всього в оточенні.

І тебе Перлинко ніхто не засуджує. А особисто я чудово розумію.
Ти ж не народила діток і не сказала "так, годувати навіть пробувати не буду, нашо воно мені", ти ж теж боролася за ГВ.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення kamisia » 12 листопада 2010, 11:36

Для мене ГВ не жертва а норма!!!! "Жертвування" здоров'ям для мене почалося коли я завагітніла, і це для мене також норма.
Якщо хтось спиймає мої пости як нарікання на нього і докори в його сторону то особисто його проблема, я нічого такого писати не хотіла і на думці не мала!!!!!

Я тішусь не тим яка я мать героїня і на які жертви я пішла заради дитини (нормальне природнє батьківство і материнство) а тими дописами які бувають у нас на форумі, цирк і комедія яка з часом перехотить у фарс і образи форумчан, що мене аж ніяк не радує :niger: :niger: :niger:
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість