Глобальні оголошення!

Що і коли ви давали пити своїм діткам, які на ГВ?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Допоювання дитини

Повідомлення flower » 01 квітня 2011, 18:49

от такі в нас лікарі, так все знають :grin: як на мене мамі видніше...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sawwku » 01 квітня 2011, 19:09

100% але якщо мама сама не впевнена, то запросто можна піддатися на безглузді пропозиції будь-кого, навіть тих самих лікарів
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2011, 01:19

TanenRom написав:flower давай домовимось так - ти походиш в школу, а потім напишеш в цю тему, чи змінилась твоя думка.

Я звісно не flower, просто не втрималася :oops:
Я в школу ходила як хто не знає, причому по подвійному кругу, але все ж більше схиляюся до того що пише flower, і не важливо для мене чи поділяє цю думку Комаровський чи ні.

flower написав:а я навпаки знаю що пити дитині треба давати, а особливо літом. Так як дитина плаче ми даємо цицю бо голодне, а насправді пити хоче, і дуже часто розгодовуємо своїх діток, а ми думаємо шо то так часто їсти хоче адже ше ж не скаже. Але тут вирішувати кожному самостійно, я за те шоб давати пити, як незахоче то не візьме. Так у знайомої мала коли нехоче то і не запхнеш в неї, але в хаті в них жара страшенна то деколи з задоволенням пє.

Все ж таки молоко це їжа. І коли дитина годується за вимогою, бо хоче пити, коли ж буде назбируватися того переднього молочка шоб вона пила, якщо вона майже годину смоктала, бо їла?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 02 квітня 2011, 01:33

Natalinda, коли дитина годується зща вимогою, і та "вимога" не раз в 3 години, то молоко воно однорідне, а не робиться переднім чи заднім.
І молоко на 80% з води.

Особисто я свому пропонувала воду з ложечки місяців з 4, коли почалася спека (червень). Але він її пив не тому, що хотів пити, а тому що це був новий смак. Він випавав максимум 2-3 чайні ложечки і то тільки спочатку, як тільки починала давати. Потім вже не хотів.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 02 квітня 2011, 01:37

ну навіть те заднє на скільки там із води складається? ;-)

насправді необхідності в допоювані нема. це, звісно, не означає, що допоювати категорично не треба.
рекомендують не допоювати, щоб не звести на нівець грудне годування (а так часто трапляється)

якщо все таки допоюють, то треба давати з ложечки, як і все, що дають дитині в такому віці, якщо є необхідність, то з ложечки.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 03 квітня 2011, 16:42

mala-karta, гра з вогнем ну всьо равно я при своїй думці ;-)
Годуючи дитину більше ніж півтора року я для себе зробила висновок шо не таке страшне те допювання і соски як його малюють ;-)
Жаль шо часу немаю зараз розписувати всьо шо думаю, може буде дощ то ше повернуся в цю тему :tipok:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 03 квітня 2011, 16:51

воно то не страшне, якщо не зловживати і якщо не заміняти молоко водою.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення TanenRom » 03 квітня 2011, 19:44

Natalinda просто є різні дітки, одні використовуючи соски ,бутилочки і т.д - і далі від грудей не відмовляються, але просто серед моїх знайомих є декілька зовсім протилежних випадків, тому навіщо спокушати долю???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення мешканка » 21 липня 2011, 14:44

П"єм чайок від животика час від часу, 30мл. випиває і відразу заспокоюється...ото я собі думаю чи то чайок такий помічний-чи то малюк пити хоче?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Sawwku » 21 липня 2011, 15:00

то не чайок, то вода розріджує шлунковий сік і сприяє кращому травленню, як наслідок менше газів в кишечнику
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей