Kskz написав:І інструкціі не завжди треба вірити, виробники просто пишуть, що не можна при гв, бо не робити ніяких досліджень за які треба гроші платити, ім це не вигідно.
А хто може дати гарантію якщо дослідження не проводилися?
Я щось не розумію. Фірма не провела досліджень, зажала грошей, то шо хтось в неті проводив досліди і написав шо сумісно і можна пити ліки і годувати дитину?
Dashko написав:А памятаєш, які ти пила ліки? Може перевіримо їх на сумісність.
Даша як??? Це настільки авторитетний сайт? Там не можуть щось недописати чи недодослідити?
Я прихильниця ГВ і щиро вірю в те що якщо нема корів, в яких нема молока, навіть якщо вони мясної а не молочної породи, то жінок, які не мають молока тоже нема.
Але зараз то вже якось справді до фанатизму доходить в деяких кругах як на мене. Я на ШВ виросла, як і більшість. Нічо. І на коровячому молоці до речі. Звісно якщо жінці потрібно йти на жертви щоб потім битися в груди і гордитися вот яка я мама суперпуперська, то варто вмерти, але годувати невідомо доки і невідомо скільки. психологічний комфорт часто важливіший і потрібніший ніж фізичний.
Просто шкода тих мам мені, які начитаються таких героїчних історій, а потім себе гризуть, а я вот не така((( я недокормила/недолюбила/недодала дитині.
Для мене висновок з досвіду Дрібчик очевидний. Якщо не приведи Бог така ситуація, то нема шо страдати ГВ, а думати про те як без ГВ дати дитині максимум корисного і здорового.
Тако по читаю і думаю ну шо ж то за крайнощі такі в тих пологових, то при успішних пологах встигнуть в дитячому відділені сумішшю напхати дитину, то в реанімації заставляють годувати чуть не силою(((((
І на другі природні після КР я б не пішла. Можна родити прекрасно і успішно, а можна і ....... Якщо є хоч найменьший шанс залишити дітей напівсиротами мене таке не влаштовує. Для мене не настільки важливим є пережити природні пологи. Набагато важливіше щоб дитина мала маму. (в мене був плановий КР, при тому що я чуть не мріяла про передчасні пологи і щоб таки самій родити, але повторюся що свідомо на ризик для житття чи здоровя дитини чи свого я не могла піти)