Глобальні оголошення!

Пропало молоко. Таке буває?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Підтримайте дискусію (для тих, хто в "однокласниках")

Повідомлення Перлинка » 11 листопада 2010, 12:52

Я вже про це вище написала.У мене було так спочатку даю груди,дитина навіть могла заснути на 5 хв на сісі,потім прокидається і кричить ,даю груди не хоче істерика(вже знаю що молока нема і вона голодна),з ложки їсти відмовляється,як кричащій дитині залити то молоко?я знала що з бутилки не можна,але вибачте зонда у мене вдома не було.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 11 листопада 2010, 12:55

Перлинко, а перед ким ви вибачаєтеся?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 11 листопада 2010, 13:18

Перед тими хто вважає,що не буває такого що нема молока або мало молока ,а є лиш мами егоїстки.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 11 листопада 2010, 16:26

Мда...Сумно :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 11 листопада 2010, 17:54

угу, дуже сумно.
перш за все за перехід на особистості.

навіть не хочеться нічого писати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 11 листопада 2010, 22:43

Перлинка написав:Просто дратує :dash: :dash: :dash: ,таке нерозуміння ,що треба стати на коліна ,щоб доказати що хотіла готувати,ні тут є такі експерти які знають краще,виявляється таке не можливо.Я знаю випадки ,коли з однією дитиною є молоко,а з іншою нема тоже не зарікайтесь,бо іноді ,коли людина відмовляється щось зрозуміти,її вчить життя.Хоч я вам ,звісно того не бажаю.

100%, поддерживаю
и про "не зарекайтесь" тоже подумалось...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Пропало молоко. Таке буває?

Повідомлення LeeLoo » 12 листопада 2010, 07:40

Ja dymajy wo take jak,, propalo moloko,, byvaje luwe v tux vupadkax kolu jde dogodovyvannja i vse....
ja prosto v ce ne virjy....navitj v mojij sutyaciji mogluvo b takog ja ne godyvala(ne planove keserovo)ale ja godyjy-i moloko ne propalo....
znajy vupadok ,kolu ginci robulu operacijy na molo4ny zalozy...i vona godyje-ale v tij grydi dijsno menwe molo4ka nig v inwij -ale vusta4alo ...golovne XOTINNJA i Ne zdavatusja z samogo po4atky-kolu vsi navkryg kagytj dogodovyj-dutuna pla4e-vona golodna-v tebe ne maje moloka-poduvusja wo v tux grydjax je.....bagato mogna pusatu :) Vsim bagajy bagato molo4ka :) :rose:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення kamisia » 12 листопада 2010, 10:21

Пропало молоко...... Якшо до пологів читати Комаровського (в педіатрії як на мене багато в чому ас, но ГВ :dash:) то в нього є сказано що дитина має пісяти N-раз, но про то шо мало пісянь = нестача молока в нього нема :?: :idea: А про цю залежність гарно описано в спільнотах які повязанні з природнім батьківством. Я до того веду що залежно як готується жінка до пологів і ГВ, що читає, можливий варіант "пропало молоко". Наприклад в "я люблю тебе мамо" , Сірсах є вказано про постійне висіння на мамі-циці, і наголошення що це норма а в літературі з СССР (http://www.ds.com.ua/493) і новіших перевиданнях (Комаровський тоже так пише) написано МАМА НЕ ПУСТУШКА, ПУСТУШКУ КРАЩЕ ВИБРАТИ ТАКУ-ТО, ПЛЯШЕЧКИ СТЕРИЛІЗУВАТИ ТАК ТО.... на яку думку може наштовхнути така книжка???? ....
Якщо в трьох подружок вагітної/породілі "пропало молоко" то і 90% в неї теж пропаде :dash: Ну і ше великий плюс до того всього якшо мама породіллю годувала з пляшки бо "пропало молоко" то скільки відсотків ймовірності "не молочності" даної сім'ї :?: :?:

Я попіси не рахувала, бо Софка чемно жерла-висіла 15-20 хв, і спала 2-3 год.

А ше мене готували до тяжкої долі кормящої матері: тре вставати цілу ніч, воно 15 хв спить 2 години їсть, нашо тобі то..... дай пляшку і не парся..... не виспишся.... знайомі просвіщали.....)))
в мене, як і в Аліси був вибір ГВ або ГВ
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Alisa » 12 листопада 2010, 10:47

Знаю дівчину, сім*я якої готуючись до зустрічі її з пологового, разом з ліжечком, візочком, чоловічками накупила ще купу різноманітних корисних вітамінних сумішей. При такому запасі зникнути молоку сам бог велів :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення lore1ei » 12 листопада 2010, 10:48

От всі пишуть що від соски і бутилки дитина може відмовитись від грудей.
От моя сестра цідилась,йшла на навчання, малий їв з бутилки, соску сосав і проблем небуло, ГВ 2.5 роки.
То ще від дитини залежить, чи захоче вона працювати з грудьми після легкого хліба з бутилки.

Моя незнає ні соски, ні бутилки, ні поїльніка.
Соску не брала,хоч моя мама активно сувала їй.
Коли сунули бутилку з чаєм як я відлучалась, то дивилась на всіх з дивним поглядом "Що то таке" і плювала.
З поїльніком і трубочкою та сама історія.
Це я до того, що від дитини багато чого залежить.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей