Пропало молоко...... Якшо до пологів читати Комаровського (в педіатрії як на мене багато в чому ас, но ГВ

) то в нього є сказано що дитина має пісяти N-раз, но про то шо мало пісянь = нестача молока в нього нема

:idea: А про цю залежність гарно описано в спільнотах які повязанні з природнім батьківством. Я до того веду що залежно як готується жінка до пологів і ГВ, що читає, можливий варіант "пропало молоко". Наприклад в "я люблю тебе мамо" , Сірсах є вказано про постійне висіння на мамі-циці, і наголошення що це норма а в літературі з СССР (
http://www.ds.com.ua/493) і новіших перевиданнях (Комаровський тоже так пише) написано МАМА НЕ ПУСТУШКА, ПУСТУШКУ КРАЩЕ ВИБРАТИ ТАКУ-ТО, ПЛЯШЕЧКИ СТЕРИЛІЗУВАТИ ТАК ТО.... на яку думку може наштовхнути така книжка???? ....
Якщо в трьох подружок вагітної/породілі "пропало молоко" то і 90% в неї теж пропаде

Ну і ше великий плюс до того всього якшо мама породіллю годувала з пляшки бо "пропало молоко" то скільки відсотків ймовірності "не молочності" даної сім'ї
Я попіси не рахувала, бо Софка чемно жерла-висіла 15-20 хв, і спала 2-3 год.
А ше мене готували до тяжкої долі кормящої матері: тре вставати цілу ніч, воно 15 хв спить 2 години їсть, нашо тобі то..... дай пляшку і не парся..... не виспишся.... знайомі просвіщали.....)))
в мене, як і в Аліси був вибір ГВ або ГВ