А ви всю ніч тільки одною груддю кормите завжди чи як?До всього напевно привикається. Ваші дітки певно як просинаються, то муркають і шукають цицю під боком, хто на ГВ, а мій зразу на ноги в свому ліжечку встає

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
А ви всю ніч тільки одною груддю кормите завжди чи як?
Зате денних стає менше.
Я б зараз не клала в окреме ліжко, в першу чергу тобі буде не зручно вставати-годувати.Dashko написав: Я б зараз не клала в окреме ліжко, в першу чергу тобі буде не зручно вставати-годувати.
TYulia написав:а дітки не будяться, як ви чи чоловік повертаєтесь?
TYulia написав:А ви всю ніч тільки одною груддю кормите завжди чи як?
Ми переставляємся на різні боки, але якщо що, то я навчилася годувати і іншою груддю на тому ж боці, дівчата раніше вже писали в цій темі про такий спосіб 
а нам якось подарували шось типу дитячого спальника - внизу суцільне, як мішок, вверху як "маєчка". їй воно сподобалося і дилема про потребу накривати зникла. а ще воно трохи рухи сковує - то ноги на голові в тата вже не лежали 
ліжко, тобто матрац на підлозі (щоб ниже падати) в нас велике. Амі спить спокійно, під улюбленою ковдрою і поближче до Даринки (її ліжко впритул) і по ліжку майже не мігрує. Ну а Нестор як поклали так і спить
нам нормально, напевне вже звикли і не уявляється, що в ліжко може не бути дітей 
А то зараз донечка спить коло мене на дивані, а татко в іншій кімнаті. Але коли це буде ще не знаю, бо з малою під боком спиться якось спокійніше і довше 
Планую після ремонту, коли обладнаю їй кімнату спати окремо. Однак, не бачу поки що проблеми :)Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей