Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення Marta » 17 жовтня 2011, 01:24

гра з вогнем написав:якщо хтось з твоїх знайомих має дітей з різницею у віці 6-10 років та годує грудбми, то дуже велика ймовірність, що старший хоча б раз та й прикладався. то ж діти!!!!!

ну неправда!)))
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 17 жовтня 2011, 01:34

гра з вогнем написав:якщо хтось з твоїх знайомих має дітей з різницею у віці 6-10 років та годує грудбми, то дуже велика ймовірність, що старший хоча б раз та й прикладався. то ж діти!!!!!

тут теж ворожка надвоє ворожила. Моя мала не хотіла вже молока, хоча різниця у віці 3,5 роки. Правда, колись в мене дуже прибуло молоко і я її просила трохи випити, то вона ніби погодилася була вже капку. Але потім і я злякалася, шо вона мене покусає, і вона боялася, шо може вкусити. Всьотакі зуби в 4-річної дитини і беззубий ротик в новонародженого троха контрастують, нє? Не уявляю, як підлітків годувати з їхніми тими зубаськами... Тоді вже явно получається, шо ті хлопці не п'ють, а перепрошую, збуджують маму :oops: :omg: . ХЗ. Я боюся зубів старшої дитини
А про зціджування відомої мами... Знаєте, колись в часи мого дитинства була дуже велика мода на таку терапію, як уринотерапія. Тоді тоже всі газети писали, шо мочою лікується всьо і прям капєц як корисно. То може та мама страждає теж на якусь новомодню терапію? ТО шо молоко корисне, то пишуть багато, але чи прям така панацея, шоб аж мамі хворій давати? Може то я просто така критична, бо я людського молока в житті пити не буду. І воно мені воопше неприємне. Правда, коров'яче теж п'ю раз в місяць і то з закритим носом :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 17 жовтня 2011, 01:44

happymami написав:Знаєте, колись в часи мого дитинства була дуже велика мода на таку терапію, як уринотерапія. Тоді тоже всі газети писали, шо мочою лікується всьо і прям капєц як корисно.

А я ось читаю цю тему і чесно- в мене тоже чогось про уринотерапію думки проскакують)))))))))) Бо вона також ну дууууже корисна, так, що і пити всім підряд можна пропонувати))) І бабці, і дідові, і чоловікові замість чаю, а шо?...
З такими темпами я бачу, з ГВ-шниці перетворююсь помаленько в ....противницю?.....нєєєє! молочком треба годувати свою дитинку, обов"язково, але все в міру, без фанатизму, годувати дітей, немовлят, яким це потрібно, а не майже підлітків!
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 17 жовтня 2011, 07:44

дівчата, а поясніть мені, не догадливій, чому фотка голої жінки з дітьми, які тримаються за її груди сприймається як фотка з ГВ???????

да, і якщо коров'яче молоко корисне, козяче корисне, то молоко жінки ні?
happymami, тобто, ти нормально сприймала, коли б твоя 4-річна дитина приклалася? А як хтось би так робив - то це не нормально?
Коли я була у пологовому, то до медсестер-нянь рихоив якийсь чоловік і просив молока для лікування собі. І це всіма сприймалося нормально. А ось як мама зціджує молок 7-річній дитині, то це вже не нормально або ж вона під віянням моди?

Я взагалі не надто вірю в корисність молока для дорослих (коров'ячого в тому числі), все таки, це не надто передбачено природою. Але п'ю, бо мені подобається :) (якщо що, п'ю коров'яче :P )
І не бачу чогось не здалого в тому, що хтось п'є жіноче. Особливо діти. Особливо, яких не заставляють.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 17 жовтня 2011, 10:32

mala-karta написав:дівчата, а поясніть мені, не догадливій, чому фотка голої жінки з дітьми, які тримаються за її груди сприймається як фотка з ГВ???????

я так розумію, що там був підпис, шо саме ця мама з цими дітьми є їхньою годувальницею в такому їхньому віці :grin:
mala-karta написав:да, і якщо коров'яче молоко корисне, козяче корисне, то молоко жінки ні?

я не знаю. Думаю по корисності вони троха різні, бо навряд чи жіноче молоко має казеїн. Тобто воно може навіть і корисніше. ХЗ. Але особиста моя позиція з того боку. шо я взагалі молока нікого не люблю
mala-karta написав:happymami, тобто, ти нормально сприймала, коли б твоя 4-річна дитина приклалася? А як хтось би так робив - то це не нормально?

я нормально би може сприймала, якби моя мала не мала зубів і мене це не напрягало ;-) . А якби хтось інший - таож не хочу. Мені не подобається, короче. Мене напрягають зубастіки і всьотакоє :oops: :grin:
mala-karta написав:І це всіма сприймалося нормально. А ось як мама зціджує молок 7-річній дитині, то це вже не нормально або ж вона під віянням моди?

особисто я би таке нормально не сприймала. Ще раз кажу - бо я молока вопше ніякого не сприймаю. Ні зцідженого, ні прямо з грудей. Для мене неприємлимо, коли в мене або в когось збоку хтось дорослий п'є молоко з грудей, або навіть п'є на моїх очах уже зціджене. хоча целише відраза від нелюбові до молокопродуктів. Любила би я молоко, може б мене то не напрягало. ХЗ
mala-karta написав:І не бачу чогось не здалого в тому, що хтось п'є жіноче. Особливо діти. Особливо, яких не заставляють.

Діти, то одне. А підлітки - то мен не нра :?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 10:42

happymami

ні підписів ніяких не було ,то я натролила,бачте не зря,троха розворушились :grin:

але спешл для гри,на фотку нарвалась випадково,як шукала відкритку щоб тараньку привітати,нема мені шо робити ще фото збоченців в неті спеціально розшукувати ні з того ні з сього
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення pan_kotskyy » 17 жовтня 2011, 11:26

І я вставлю 5 копійок про маму, яка підгодовує сцідженим молоком старших.
Тут тре трохи більше вникнути в ситуацію, в її світогляд і світосприйняття зрештою.
Якщо я думаю про ту ж маму, то троє діток в неї всиновлені, двоє своїх. Вже в контексті цього вона просто надзвичайна жінка і сім'я їх надзвичайна. Коли вона всиновила першого дворічного на той час хлопчика, то намагалась залучити його до грудного годування як частину реабілітації. Це не вдалося, і вона йому молочко зціджувала щоб хоч так він спробував те що мав отримувати з народження. Зціджує і старшим діткам, чесно кажучи нічого поганого в тому не бачу. Вона вірить в цілющість молочка, думаю, не тільки поживними речовинами...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення lerumpochka » 17 жовтня 2011, 12:15

mala-karta написав:да, і якщо коров'яче молоко корисне, козяче корисне, то молоко жінки ні?

на рахунок корисності то ше поспорити тре. зараз всі кругом кричать про шкідливітсть коровячого молока для людини!!! так шо корисність материнськог омолока - то взагалі ноу комментс, правда не знаю як для дорослих... :?
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 13:34

а шо то за всім відома,лиш не мені мама, може хтось шепне в пп?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 жовтня 2011, 13:37

Marta написав:

ну неправда!)))

я своїм пропонувала ,і коли середнього годувала і цього разу ,ніхто не хотів прикластися

лиш ротики відкривають і я їм набризгую,але то по приколу,а не для поживи чи користі
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей