TaniaPicaSSo » 21 жовтня 2014, 20:49
От і настала наша черга розповісти свою історію.
Відлучились десь місяць тому, коли доці було 1 і 11. Ще в 1,7 десь я забрала всі денні годування, залишивши лише на обідній сон, після нього, на ніч, вночі і вранці. Але і це було дуже втомлююче. Годування на сон могли тягнутися 30-40 хв щонайменше, а то й годину. А часто доця так і не засинала після тої години лежання, і ще через якийсь час доводилось все повторювати. Так було не раз і з денним, і з нічним снами. А вночі прокидалася по 4-5 разів, було відчуття інколи, що я не сплю взагалі. Якщо вона прокидалась вночі 2-3 рази, то я була щаслива.
Я хотіла відлучати ще раніше, але було літо і все не було коли. А з початком вересня я почала забирати годування після сну. Після денного було легше, бо я зразу брала її на руки і ми летіли до вікна і щось там роздивлялись. То помагало. А зранку то я часом спросоння забувала і не знала чи то ще ніч, чи то вже ранок, і годувала її. Але за кілька днів ми замінили ранішні годування на обнімашки. В цілому пішло десь 2-3 тижні, поки вона перестала після сну просити груди взагалі.
Тоді я взялась за нічні годування. Спочатку в першій половині ночі, години до 4, ще давала (бо просто фізично ще не готова була до неспання), але вже під ранок не давала. Часом вона трохи пхенькала, але засинала знову, інколи доводилось вставати, але через годинку йшли спати знову. Але якось воно все дуже скоро налагодилось, десь до тижня часу вона стала прокидатися лише раз під ранок, і то тільки обнімала мене і засинала знов.
І залишились лише годування на сон. Перші два дні було якось взагалі на диво просто. Вона просто лягала на мене, я її обнімала, і так вона швидко засинала. Але потім то щастя минуло. Грудей вона хоч не просить вже давно, але вкласти спати велика проблема. Не хоче лягати чи колисатися, вкласти ніяк не годен, аж поки сама не втомиться, і тоді швидко лягає і засинає. Але получається графік дуже зсунутий, бо на ніч лягає година друга.
Зате сон тепер такий міцний, що її можна переносити, шуміти коло неї, хоч би шо. А раніше то досить було скрипу дверей, чи шарудіння постілі, щоб вона вже проснулась.
В цілому все вийшло простіше навіть, ніж я думала. Головне не відступати від досягнутого вже результату. Бо було раз через кілька днів після відлучення, коли вона вже навіть не згадувала, мене дуже набрякла і боліла одна грудь, і я зробила велику помилку, погодувавши доцю вночі один раз, бо вже на ранок вона дерла на мені футболку.