oksana.tesliuk написав:ну ладно mari, хай буде - то лиш я така відморожена
Оксана, ти чого? Ніхто ж не має перетензій.
І всі чудово знають як мало б бути, та не завжди так є, на жаль
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
oksana.tesliuk написав:ну ладно mari, хай буде - то лиш я така відморожена
oksana.tesliuk написав:а якшо хтось робить не так як я, то він робить просто по-іншому, а не правильно чи не правильно
mari написав:То може бути патологія новонароджених, здається таке є відділення, якщо дитина- з нормальною вагою була
mari написав:oksana.tesliuk написав:ну ладно mari, хай буде - то лиш я така відморожена
Оксана, ти чого? Ніхто ж не має перетензій.
І всі чудово знають як мало б бути, та не завжди так є, на жаль
mari написав:Бо сьогодні- ти така відважна, а завтра- дитина ослабла і куди на вулицю????- знов лише туди, а там стільки шороху навела...
flower написав:я в патологію в обласній вожу малу на провірку щомісяця, не замічала нічого такого, хоч я там мало часу буваю, але всерівно думаю видно би було.
Milichka написав:У нас таке відношення до грудного годування скрізь - і в родомі, і в дит. поліклініках, а тим більше у лікарні.
Мед персонал тільки для камери говорять про пітримку грудного годування, а в буденності іду по шляху якому їм краще і легше.
kolibri написав:хм, ми лежали в обласній відразу ж після пологового, але от сиджу і ніяк не можу пригадати як воно називалось. якось по розумному - по медичному
там були дітки до 1 місяця життя
може хтось підкаже чи то воно?
Перлинка написав:нас недавно фіктивно ложили в лікарню,аби можна було легально ходити на процедури,і щоб оформитись треба було пройти всю церемонію
-здати кров дитини
-мазок з попи дитини,мазок з попи свій
коли я повідомила шо кров не здаватиму ,їм спочатку челюсті повідвисали ,а потім прийшли в ярость :grin: ,стали на мене репетувати як на дєвочку ,коли я заткала рот ,відразу тон розмови змінився
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість