Глобальні оголошення!

Грудне годування і відділення недоношених

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Грудне годування і відділення недоношених

Повідомлення mari » 17 січня 2012, 10:39

oksana.tesliuk написав:ну ладно mari, хай буде - то лиш я така відморожена

Оксана, ти чого? Ніхто ж не має перетензій.
І всі чудово знають як мало б бути, та не завжди так є, на жаль
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 17 січня 2012, 10:41

oksana.tesliuk написав:а якшо хтось робить не так як я, то він робить просто по-іншому, а не правильно чи не правильно

саме так, мама завжди робить як рахує кращим для дитини
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 17 січня 2012, 10:45

І це дійсно хороша тема для обговорення і знань що таке є для вагітних , щоб змогли зробити свій вибір і підготуватись що є по-різному, і так теж ще є.

Щодо війни- тут протест мам треба які там були, і є, і кого це не влаштовує,і накше діла небуде.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення flower » 17 січня 2012, 10:55

mari написав:То може бути патологія новонароджених, здається таке є відділення, якщо дитина- з нормальною вагою була

я в патологію в обласній вожу малу на провірку щомісяця, не замічала нічого такого, хоч я там мало часу буваю, але всерівно думаю видно би було.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення oksana.tesliuk » 17 січня 2012, 11:11

mari написав:
oksana.tesliuk написав:ну ладно mari, хай буде - то лиш я така відморожена

Оксана, ти чого? Ніхто ж не має перетензій.
І всі чудово знають як мало б бути, та не завжди так є, на жаль

та всьо нормально марі )))
просто я нічого зазорного у відстоюванні власної думки та інтересів не бачу
головне, щоб людина таки МАЛА ту власну думку та інтереси )))
і навіть якшо б я зробила отаке:
mari написав:Бо сьогодні- ти така відважна, а завтра- дитина ослабла і куди на вулицю????- знов лише туди, а там стільки шороху навела...

то я без будь-яких вагань знову б пішла туди, де "навела стільки шороху"
і, повірте, відношення було б навіть краще, ніж коли б я того шороху не наводила
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення mari » 17 січня 2012, 11:35

flower написав:я в патологію в обласній вожу малу на провірку щомісяця, не замічала нічого такого, хоч я там мало часу буваю, але всерівно думаю видно би було.

то не те відділення
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Milichka » 17 січня 2012, 11:54

У нас таке відношення до грудного годування скрізь - і в родомі, і в дит. поліклініках, а тим більше у лікарні.

Мед персонал тільки для камери говорять про пітримку грудного годування, а в буденності іду по шляху якому їм краще і легше.

Кузьмінчук вважається прогросивним і хорошим гінікологом, але на огляді в роддомі сварилась , чого у мене груди не зціджені :o :o :o

А у відділі недоношених, їм потрібно показників - набрала ваша дитина вагу - значить вони дуууже добре зробили свою роботу, а на суміші це набагато простіше, тому і відношеня таке до грудного (((((
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення pan_kotskyy » 17 січня 2012, 18:38

Milichka написав:У нас таке відношення до грудного годування скрізь - і в родомі, і в дит. поліклініках, а тим більше у лікарні.
Мед персонал тільки для камери говорять про пітримку грудного годування, а в буденності іду по шляху якому їм краще і легше.

Ще будучи вперше вагітною попала до лікаря, який стосунку до гінекології-грудного годув. і т.д. взагалі не мав, то він мені добре вуха прочесав про користь-необхідність грудного і навіть про слінги намовляв, ссилаючись на туземок :niger: до речі, це був дядечко-лікар :men:
в роддомі коли просила, щоб не догодовували малого - не догодовували (або хіба втіхаря в першу ніч, коли забрали його погрітись, бо в палаті була зюзя, але і вночі приносили щоб я своїм погодувала).
а на днях балакала з дворідною сестрою, яка возмущалась!, що в роддомі її і ще одну породіллю ганяли щоб своїм молоком годували, а не сумішами (яку вони напару з подружкою зразу купили), бо сестра наперед ЗНАЛА, що в неї молока не буде... :dash: вот
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Shalimar » 17 січня 2012, 18:54

kolibri написав:хм, ми лежали в обласній відразу ж після пологового, але от сиджу і ніяк не можу пригадати як воно називалось. якось по розумному - по медичному
там були дітки до 1 місяця життя
може хтось підкаже чи то воно?

неонатал? может, как-то так..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 17 січня 2012, 19:04

Перлинка написав:нас недавно фіктивно ложили в лікарню,аби можна було легально ходити на процедури,і щоб оформитись треба було пройти всю церемонію
-здати кров дитини
-мазок з попи дитини,мазок з попи свій
коли я повідомила шо кров не здаватиму ,їм спочатку челюсті повідвисали ,а потім прийшли в ярость :grin: ,стали на мене репетувати як на дєвочку ,коли я заткала рот ,відразу тон розмови змінився

а что Ты сказала? научиииии)))
если для того, чтобы легально ходить на процедуры, нужно хотя бы фиктивно оформиться в больницу, для чего, в свою очередь, нужны анализы?..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість