Nayaви молодець,свідома мама,якщо у вас навіть не було приводу для занепокоєння,а лиш щоб перестрахуватись.
хто з присутніх на форумі рахував пеленки,якщо нічого підозрілого окрім того що дитинка плаче біля грудей (що списувалось на коліки)не було
влітку, бо жарко і мені було цікаво чи вистачає дитині рідини, чи треба допоювати
у Вас Люба на то були причини,тому що самі пишете що було влітку,і не знали чи треба допоювати.В тієї мами ляля народилась в листопаді.
Послухайте,може б і вона через місяць чи через тиждень стала рахувати,якби щось запідозрила,але лихо сталось нажаль раніше,нікому і вголові не приходило,що дитина весь день біля грудей(в поліклініці важились вага набиралась нормально,а не 500 гр.) і не наїдається.
Ну добре ,допустимо,що мокрі пеленки провтикали,дитину відкачали,нехай навіть то була мамина вина та неуважність,якщо так хочете,бо пеленки не порахувала.Але виявлено що молока мало,починають догодовувати сумішшю і воно зникає зовсім так як і у мене .Все.Якщо чесно,то цідити по 30 мілілітрів до двох років у мене бажання не було,певний час ще може місяць півтора я цідилась і догодовувала через бутилочку тими слізками ,тому можете робити висновки які завгодно.
Знала що при повному ГВ, відсутності антибіотиків - коліки надзвичайна рідкість.
У нас мабуть різні джерела інформаціїї,бо я знаю що коліки до трьох місяців це норма .Тоді від чого так мучаються 80% відсотків дітей на ГВ моїх знайомих,які не приймають антибіотики,також від недоїдання?