Гра, пробач за банальне і тупе запитання, але я його задам.
А якщо він не захоче сам відлучатися ні в 3, ні в 4, ні в 5?..
Я зрозуміла, ти плануєш годувати до самовідлучення?
Чи годуєтесь ви вдень?
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
mala-karta написав:Марта, я не гра, але що такого в годуванні 3-річної, чи 4-ри річної дитини?
Я дивлюсь на тих 4-річних - та це ще такі малі діти.
Ну, скажу чесно, я б хотіла, щоб наше ГВ тривало менше, ніж 4 роки. Але якби моя сусідка сказала, що годує ще свого 4-річного малого, то це в мене не викликало б ні здивування, ні осуду.
антропологічні розвідки підтверджують, що годування має тривати довше, аніж триває у сучасному суспільстві.
наукові дослідження підтверджують, що довгогодування позитивно корелює з рівнем розумового розвитку, загальною успішністю в школі та соціальними навчиками, нижчою ймовірністю алергічних захворювань, кишкових розладів, загальним здоров'ям дитини.
не природньо, коли не смокчуть
я могла б нагуглити як виглядає годування й 8-річних. зрештою, хто зацікавлений у годуванні й без гуглу знає де взяти ці відео, чи картинки ;) вони не ставляться в загальний доступ, щоб не викликати негативу і обговорення дитини (з нерідкими "компліментами" на кшталт дебіл). якщо люди не готові до довгогодування, чи упереджено це сприймають, то не варто й дивитися. ці картинки не для обсмоктування на лавочці, а для підтримки тих, хто приймає ідею довгогодування.
mala-karta написав:Марта, я не гра, але що такого в годуванні 3-річної, чи 4-ри річної дитини?
Я дивлюсь на тих 4-річних - та це ще такі малі діти.
Ну, скажу чесно, я б хотіла, щоб наше ГВ тривало менше, ніж 4 роки. Але якби моя сусідка сказала, що годує ще свого 4-річного малого, то це в мене не викликало б ні здивування, ні осуду.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість