Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення TYulia » 18 березня 2014, 14:20

а як почали засинати без грудей? і ночу як просиналась, то що робили? Чи вона має пустушку?
Бо нам от теж скоро 1.4, але я не знаю як його іншим чином присипляти :confused:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення svetla » 18 березня 2014, 14:25

Я свого синулю зараз "люляю" в кріслі для годув(чіко на колесах),засинає за 2-5хв. але всерівно просинається для перекуски цицею.(і вдень і вночі) Розказую що циця болить,а якщо хоче молока,то з кружки.(це якщо просто так просить) Він так ніби розуміє,поп'є молока з кружки, а потім просить цицю. От такі справи. :crazy:
Прийде тепло буду вимотувати його прогулянками,може буде засинати скоріше і міцніше спати :dreams:
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Параїл Юля » 18 березня 2014, 17:33

В нас є маленький прогрес в відлученні. В день вже не їмо циці взагалі. Перший раз заснув сам вдень коли дивився мультик, лежав - лежав і заснув. Надругий день так само, а потім як була хороша погода ми ходили гуляти він набігається втомлюється і засинав на вулиці. Вже майже два тижні вдень навіть не просить, навіть якшо лежу біля нього. Залишилось тільки на нічний сон, вночі і зранку. Почекаю ще з тиждень і почну забирати якесь з цих годувань. За цілий день молока вже не набирається так багато і груди не болять взагалі.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Euphoria » 19 березня 2014, 17:07

TYulia в мене маленька з народження з пустушкою,тому було трішки легше
люляла на ручках як засинала,та і просиналась то я також брала на руки
в мене блуи проблеми з однею груддю,деякий час пила ліки,тому мусила забирати годування,за той час вона і відлучилась
тепер я би вже годувала та доня не хоче) :nea:
Euphoria Офлайн

Повідомлення flash-ka » 19 березня 2014, 22:39

починаю читати цю темку...
хотілось би щоб дитина сама відлучилась. ми без пустушки, пляшок, тощо...у кого є такий досвід? в скільки і як це відбувалось?
наразі у нас лізуть ікла, то циця майже весь день в зубах :hi:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Natalinda » 20 березня 2014, 00:57

flash-ka написав: ми без пустушки, пляшок, тощо...у кого є такий досвід?

Тут напевне в більшості такий досвід :wink: так що читай :yes:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nin4ik » 20 березня 2014, 02:53

а я відлучила вже великого парубка, майже в 3 роки, дочекавшись природної інволюції молока. Зате без істерик, без криків, чоловік тиждень не знав, що я відлучаю, бо циця була вже десь півроку може трошки більше тільки на засинання. Малюк це сприйняв дуже спокійно і адекватно. Просто в мене на сосках були сильні ранки і жаль до мами переміг бажання посмоктати...
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Belle » 20 березня 2014, 11:33

TYulia написав:а як на сон засинали? без грудей? і як ваші груди? не наливались, не затвердівали?

Коли мала засинала,то я скотч,звичайно,відклеювала.Потім зціджувала молоко,але не повністю,а десь на половину, просто,щоб груди не боліли і не було таких "гульок" молока.І так воно почало саме перегоряти і через деякий час саме пропало.Так що я ,навіть,не перев`язувалася і не пила ніяких таблеток,щоб молока пропадало)))
Belle Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 14 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення TYulia » 20 березня 2014, 13:18

так з пустушкою певно питання відлучення легше проходить, але потім ще й від пустушки треба відлучати...
я от вчора ввечері, як малий через годину після засинання проснувся, думаю дай спробую його без грудей далі приспати, бо знаю що то він таки спить, бо біля грудей кілька хвилин і засинає зазвичай далі. От взяла на ручки,притулила до себе, але він нєєє, почав викручуватись, підхникувати, ручкою собі цицю підпихати, дала...заснув далі.
Наперед вибачайте, але всіх буду за засинання допитуватись, то найбільше моє питання. Я от тіки надіюсь, що ще через кілька місяців мій малюк буде мати іншу поведінку, і може мені це питання таки більше проясниться :confused:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 20 березня 2014, 14:24

TYulia чудово розумію. В нас так само. Я заради експерименту пробувала вночі приспати без грудей - обнімала, пригортала, гладила, але нічого не вдавалося. А циця в рот і через хвилину знову спить. Колись воно мусить помінятись, але наразі буде так, як є.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість