Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення flash-ka » 26 грудня 2013, 11:47

westa можу хіба поспівчувати :sad: не уявляю що б робила в такій ситуації....напевно нікуди б не поїхала, але то я так кажу,бо запрограмувала себе і усіх родичів на те,що спеціально відлучати не буду.
подзвони до Даші.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення TYulia » 26 грудня 2013, 11:49

Веста, а той день, що вас цілий день не було, то як малий провів без вас? як засинав на денний сон? чи не спав зовсім?
Ми ще не відлучаємось, може десь влітку, але так вже інформацію підзбирую.
Нехай вам щастить з відлученням, щоб все пройшло якомога гладко і безболісно для вас обох :wink:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення westa » 27 грудня 2013, 00:28

flash-ka написав:westa можу хіба поспівчувати :sad: не уявляю що б робила в такій ситуації....напевно нікуди б не поїхала, але то я так кажу,бо запрограмувала себе і усіх родичів на те,що спеціально відлучати не буду.
подзвони до Даші.

Ти не уявляєш , як я не хочу їхати , але інакше не можна. В нас , медиків і так найнижча зарплата , а без цих курсів можу взагалі без роботи залишитися. Вже би і кидала ту роботу , так вона мені подобається і робити я більше нічого не вмію.
Трохи стидно ходити квартири прибирати :dash:
Дащу не хочу зараз турбувати , тільки синочок народився. Це вже хіба на крайній випадок.
TYulia написав:Веста, а той день, що вас цілий день не було, то як малий провів без вас? як засинав на денний сон? чи не спав зовсім?

То був просто жах :scare: Коли прокинувся і побачив , що мене нема , то кричав так , що вся піжама була мокра від сліз. Потім заспокоївся , години через три. На обід заснув , бо дуже втомився , а коли встав , то далі в крик. Добре , що я вже була близько і то тривало недовго.
Синочок нікого крім мене не бачить цілими днями.
Завтра їду до мами , змінимо обстановку .Попрошу , щоб мама чи бабуся ложили його спати , хай потрохи звикає.
Місяць то не багато , але і не дуже мало.
Якщо вже дуже тяжко буде переносити , то плюну на все і нікуди не поїду. Але я про такий варіант думати не хочу .
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення flower » 27 грудня 2013, 10:14

Знайома ситуація, особливо те, що дитина нікого крім мами не бачить, часто висить на циці. Єдине мені їхати нікуди не треба було, але вже годування просто дуже дістало і мені виглядало так, що дитина маніпулє мною і грудьми. Головне настроїтись. Для плавного завершення годування звичайно дуже мало часу. І власне мені воно і не вдавалося. Діти привикли, що всього добиваються криком, привикли, що мама прибіжить і цицю дасть. Починайте не давати по трохи і вводити свої правила. Я відмінила спочатку вдень усі годування, лишила лиш на сон. Так буде просити, вимагати, підплакувати, якщо витримаєте супер, ні, тоді знову все на смарку. Якось відволікайте, ігри нові, нова іграшка, дайте зрозуміти, що або звичайна їжа, або нічого. Потім дивіться як краще вам. Мені було легше забрати нічні годування. Чоловіка трошки залучила, він трохи казочки читав, або просто лежав з малою і щось розказував. Коли просиналася вночі я казала, що циця болить, пропонувала воду. В відповідь були плачі, але я не здалася. Поплакала 2 ночі, майже не спала я і дитина вночі, на третю ніч проснулася лиш раз. В ночі я співала колискові, деколи навіть на ноутбуці включала, бо вже не могла співати. І все потім після 3х ночей спали ми всю ніч. Лишалося лиш годування на сон, яке мені вже не дуже то і мішало, то забрали ми його аж у 2,2 р, майже перед самим садіком. Я впевнена, що багато мене засуджують, але мені мій комфорт теж важливий, 2 роки я віддала для дитини і думаю цього достатньо, я не відлучила в 6 місяців. Я вже дуже виснажена була тими годуваннями і мріяла поспати всю ніч не просинаючись. Самовідлучення це просто не для нас, не з моїм дитям, вона годувалась би і ще з рік точно, а то і більше. Те, як організувати відлучення залежить лише від вас і ніхто з нас не порадить і не дасть точних рекомендацій. Дивіться по собі, по дитині, до чого готові ви і чи взагалі готові. Поитайте всю цю темку, історій тут вже багатенько, може чиясь поможе :wink:
А доречі, як оце відлучила дитина нарешті почала нормально їсти. Бо до цього майже на одному молоці і жила.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 27 грудня 2013, 10:52

Моя теж просто висіла на циці, майже нічого не їла,крім улюблених макаронів і бульйону... Доходило до того, що як не ходили гуляти то що 15-20хв стогнала дай цицю. Мене в один момент то так достало, що я намазала гірчицею соски і сказала не добра. Вона облизала, поревіла і так 3 рази. Потім тільки дивилася і казала "циці недобий?" і йшла гратися. Буквально за 2 дні дитина перестала просити і в нас залишилося тільки на сон годування і нічне. А ще через тиждень відмовилася від нічних годувань.
А от на сон забрати не вдається... Але мене не напрягає.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TYulia » 27 грудня 2013, 10:57

Веста, а якщо малого з собою взяти? чи такий варіант нереальний? може ще бабусю як няньку...
Мій малий теж твки мене знає, точніше, зрештою ще ніколи не пробували щоб він був з кимось іншим. Чесно кажучи я сама то дуже ревно переношу, знаю що маю бути завжди з ним. То навіть як в ближню перукарню на півгодинки піду, а його лишу з татком, то вже мчу-біжу додому як дурна, бо вже за ним скучила...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 27 грудня 2013, 18:00

Я теж зразу подумала про варіант взяти з собою ... Що скажеш?
До мене можна дзвонити :wink: Я , якщо щось я виключаю телефон :wink: Але навіть не знаю, що сказати. Обовязково буду читати цю тему, і по-можливості щось радити. Але, якщо малюк не готовий, всі поради можуть призвести до протилежної реакції (((
А таблетки точно не пий, про це можу розказати детальніше, подзвониш тоді, але можна без проблем обійтися без них.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Belle » 28 грудня 2013, 01:41

Я вирішила відлучити малу від грудей коли їй було 1р.4міс.Помазала соски полином-вийшло,дитина попробувала раз-другий і відходила від мене.Так і відівчилася від грудей вдень.Правда вночі ,навіть,полин не допомагав-смоктала по 4-5 разів за ніч. А коли донечці виповнився 1р.5міс. я заклеїла груди звичайним скотчем і сказала,що циці немає.На мій подив донечка,навіть,не заплакала.Тільки провіряла по десять разів-може циця появилася?І так десь протягом тижня я наніч заклеювала,а мала провіряла,чи є,чи нема.А потім вона вже й забула про груди.Ось так ми і відлучилися досить спокійно,без плачів і нервів.До речі,до того вона просила груди вдень практично кожні 1,5год.,а вночі по 4-5 разів.
Belle Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 14 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення TYulia » 28 грудня 2013, 12:05

а як на сон засинали? без грудей? і як ваші груди? не наливались, не затвердівали?
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олята » 28 грудня 2013, 14:00

я мабуть видлучала дітей в рік, для того щоб і мені було лекше. бо вони не наїдалися і мучилися самі і мене. зате тепер можу лишитися дітисок на батьків і втекти з чоловіком на НОВИй Рік. стариший лишився на два дні без мене і чоловіка коли йому було рік і 3 місяці. нормально.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість