не уявляю що б робила в такій ситуації....напевно нікуди б не поїхала, але то я так кажу,бо запрограмувала себе і усіх родичів на те,що спеціально відлучати не буду.подзвони до Даші.
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
не уявляю що б робила в такій ситуації....напевно нікуди б не поїхала, але то я так кажу,бо запрограмувала себе і усіх родичів на те,що спеціально відлучати не буду.
flash-ka написав:westa можу хіба поспівчуватине уявляю що б робила в такій ситуації....напевно нікуди б не поїхала, але то я так кажу,бо запрограмувала себе і усіх родичів на те,що спеціально відлучати не буду.
подзвони до Даші.
TYulia написав:Веста, а той день, що вас цілий день не було, то як малий провів без вас? як засинав на денний сон? чи не спав зовсім?
Коли прокинувся і побачив , що мене нема , то кричав так , що вся піжама була мокра від сліз. Потім заспокоївся , години через три. На обід заснув , бо дуже втомився , а коли встав , то далі в крик. Добре , що я вже була близько і то тривало недовго.
Я , якщо щось я виключаю телефон
Але навіть не знаю, що сказати. Обовязково буду читати цю тему, і по-можливості щось радити. Але, якщо малюк не готовий, всі поради можуть призвести до протилежної реакції ((( Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей