Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення flower » 09 вересня 2013, 12:54

Галина в мене схожа ситуація була. Мала керувала мною, а не я нею. Мене одного дня то все дістало і я тоді готова була раз і назавжди покінчити з гв. 3 дні, а точніше ночі, прийшлося слухати її плачі, потім привикла і вночі не просиналася і циці не просила. На обід ми ще по нині годуємось, але вдень знає також, що циці не можна.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 09 вересня 2013, 12:55

TaniaPicaSSo :impossible: но, но! ГВ корисне!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 09 вересня 2013, 13:03

олята в нас в темах про ГВ неодноразово це питання піднімалося. так, в дітей психологічна залежність від грудей. причому від народження. для дитини груди - це не лише їжа, це відчуття захищеності, маминого тепла. з часом цього потрібно менше, але в дітей є різні етапи в розвитку і це може проявлятися в "цицьовисінні". але потрібно памятати, що це лише період такий і він мине. якщо мама вважає, що ГВ на їх етапі корисне - то зможе перетерпіти.
про користь ГВ після року і двох навіть писати знову не хочеться

у і з власного досвіду - перед відлученням Даринки було таке "висіння". а через якийсь час вона просто відмовилась від грудей
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 вересня 2013, 13:18

flower написав:TaniaPicaSSo :impossible: но, но! ГВ корисне!

Та ну! Хіба перших півроку, а потім в тому молоці вже "нічого немає". І лишається тільки психологічна залежність в дитини, а потім ше й травма після відлучення!

Це все, звісно, жарти. Щоб ти, флавер, ше в мене чимсь не кинула ::Р:

Мене, до речі, вже деколи запитують, чи я ще не планую відлучати (доні 10 міс.), ніби натякаючи, що вже пора чи що :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 09 вересня 2013, 13:50

На мене вже часто давлять, відлучай, вже досить, вона вже велика і в тому дусі. Але бачу, що в доці є потреба в тому грудному і не відлучаю... Але в такій ситуації навіть не уявляю з чого почати. Для мене було б ідеально, якби залишилося лише на сон, але поки так ну ніяк не виходить...
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення олята » 09 вересня 2013, 13:53

а вона вас не кусає?
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Natalinda » 09 вересня 2013, 13:55

то нікому не в упрьок чи як там, а для тих хто лиш починає ГВ. Я була в цьому переконана після до ГВ, під час нього і зараз ще більше.
Груди має давати мама. А не дитина сама собі вимагати коли хоче. Погоджуюся що діти є різні, але моя дитина не знала як то просити, незнала слова циця і синонімів. Знала слово молочко, але до 3-х не вміла вимовляти)))) Поняття не мала як то задирати одяг, бо жодного разу я цього не допустила. Годувалися до 2-х, якщо що :wink: Невисипалася дуууже довго, але нічо, сподіваюся що і фізичні і психологічні потреби за 2 роки встигла задовільнити
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 09 вересня 2013, 14:12

олята написав:а вона вас не кусає?

Кусала до року, як зуби лізли, зараз не кусає.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Галина » 09 вересня 2013, 14:14

Natalinda написав:Поняття не мала як то задирати одяг, бо жодного разу я цього не допустила.

В мене Діана теж такого не знала і не робила. А Вероніка зовсім інакша... Вона ще до року сообразила куди треба руки пхати, щоб задовольнити свої потреби і чим більше я забороняла, тим наполегливіше вона лізла руками під одяг...
Галина Офлайн

Я тут живу

Повідомлення westa » 09 вересня 2013, 14:47

Ой , дівчата !... Не повірите :crazy: Читаю тут , що в більшості рідні і близькі радять відлучати після року , співчувають. А в мене все навпаки. Моя бабуся заставляє мене годувати малого по першому писку. І це в рік і майже 4 міс. Ще місяць тому Богданчик їв цицю на обідній сон , на ніч і вночі (скільки захотів ) , а тепер і по 10 разів на день. Воно то би і нічого , але мені треба буде в жовтні-листопаді на роботу вийти , але чи встигну я вернути синочка на попередній рівень так швидко :confused:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей