Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення natalun » 16 травня 2013, 08:59

Я також про це писала но іншими словами (смисл один і той самий) але люди чогось не дуже зрозуміли.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення flower » 16 травня 2013, 14:18

якби правильно висловили свою думку, думаю всі б зрозуміли :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення natalun » 16 травня 2013, 14:32

Згідна висловилась трохи закручено але смисл думаю вловили.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення Nadija » 05 серпня 2013, 20:41

Нам довелось припинити ГВ, оскільки в малого почались проблеми з зубками, а щоразу чистити зуби після їжі важкувато. Я планувала годувати до 2-х років, а догодувала до 1р 7м. Протягом тижня зменшувала кількість грудних годувань, залишала тільки годування перед сном, кожен день їздили з сином гуляти, розважалися, то він і не дуже згадував за цицю. Дитина перестала їсти з грудей через тиждень від початку припинення, а молоко повністю пропало ще через тиждень. За весь час буквально пару разів розминала легенько груди. Не думала що все пройде так легко, малий ще деколи після того казав що хоче цицю, а я казала що там болить, то він мене жалів.
Nadija Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 168 раз.
Діти: Назарчик 28.11.11

Повідомлення олята » 04 вересня 2013, 11:47

Поступово забира по годуванню. спочатку вдень, потім лишила тільки на сон і на ніч, потім забрала на сон. а коли побаячила що він сам не проти зіскочити забрала повністю. в 11 місяців він вже відмовився. зараз лягає спати сам і навіть не вимагає грудей. лишається з моїми батьками. ість усе. почплп відучати від грудей в 8 місяців. і він від того особливо не страждав. старший також в рік вже не отримував грудей, і також нічого йому не бракує.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Dashko » 07 вересня 2013, 15:19

Дітям, які виросли на штучному, теж нічого не бракує.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення taranjka » 07 вересня 2013, 15:23

менша відлучилася в 1,8 (вагітність пришвидшує відлучення). чесно, навть не помітила як це відбулося, просто раз зауважила, що дитина вже пару днів вночі поїсти не просинається, вдень не їсть теж :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Галина » 08 вересня 2013, 14:51

А мені ще не скоро відлучення світить. Останній місяць моя дитина так присмокталася до тої циці, що то просто жах, я геть не маю сили ні на що... Кожних пів годити дай циці. А ще як Діанка пішла в школу і вона сама вдома, то просто висить на тій циці як немовля. На обідній сон я або маю з нею лежати, або протягом 2-3-х годин щопівгодини до неї летіти і цицю давати, бо вереск такий, що сусіди чують...
Ніякі розмови і відволікання не діють, просто роздягає мене і верещить. Я не проти ГВ в такому віці, але думаю що то вже трохи перебор...
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення олята » 09 вересня 2013, 12:21

Галина написав:А мені ще не скоро відлучення світить. Останній місяць моя дитина так присмокталася до тої циці, що то просто жах, я геть не маю сили ні на що... Кожних пів годити дай циці. А ще як Діанка пішла в школу і вона сама вдома, то просто висить на тій циці як немовля. На обідній сон я або маю з нею лежати, або протягом 2-3-х годин щопівгодини до неї летіти і цицю давати, бо вереск такий, що сусіди чують...
Ніякі розмови і відволікання не діють, просто роздягає мене і верещить. Я не проти ГВ в такому віці, але думаю що то вже трохи перебор...

а ви не думаєте, що у вашої малеці вже психологічна залежність а не їсти. якщо ви зараз цього не пробуватимете робити, то вона довго вами маніпулюватиме, що ви дали груди, криком.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 вересня 2013, 12:51

А може краще взагалі не починати дитину годувати грудьми, щоб не звикала? Тоді і відлучати не доведеться :В):
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість