я згідна і з Оксаною Теслюк і з Хеппімамою
в тому шо самі жінки не вміють протистояти і ведуть себе як вівці ,але права хеппімама шо то від страху за дитинку і невпевненості як в собі так і в ситуації
мене тоже перший раз хотіли з пологового відправити в лікарню ,але я бачила шо з дитиною все ок,лиш відносно мала вага ,дала завідуючій тоді 50 гр. і пішла до дому
люди просто некомпетентні,неграмотні ,не знають що лікарі не мають права робити з ними все що заманеться,що в першу чергу ми маємо право розпоряджатись своїм життям і здоровям та своїх дітей
нас недавно фіктивно ложили в лікарню,аби можна було легально ходити на процедури,і щоб оформитись треба було пройти всю церемонію
-здати кров дитини
-мазок з попи дитини,мазок з попи свій
коли я повідомила шо кров не здаватиму ,їм спочатку челюсті повідвисали ,а потім прийшли в ярость :grin: ,стали на мене репетувати як на дєвочку ,коли я заткала рот ,відразу тон розмови змінився
тобто людина відчула шо я не вівця і зі мною краще не звязуватись,щоб не мати неприємностей
просто на жаль не всі так вміють в міру свого характеру,виховання а іноді просто життєвого досвіду бракує чи сміливості.
я потім ще пошкодувала що мазок здавала , дозволила дитині колупатись тими їхніми багаторазовими дротиками і собі колупнула :grin: (але тоже шось подумати просто не встигла)
бо блін ,якшо чесно переживаю як вони добросовісно то стерилізують
в пологовому,перши раз мені при заборі сечі багаторзовим катетером занесли інфекцію
наступного дня інша медсестра запропонувала придбати одноразовий,чого попередня того не зробила

?
а я тоже вівця була ,нада так нада ,звідки мені знати шо одноразові існують всьог тоді кажись за 5 чи 10 грн коштувало відсутність моїх страждань зо два тижні шо очі на лоба вилазили коли ходила по-малєньклму
в лікарнях досі практикується совдепівські методи впливу на пацієнта,лікарям простіше коли він покірний та безропотний