Розкажу трошки і про своє ГВ)))))))
Коли була вагітна, журнальчиків мамських не читала толком, бо приходила з роботи така втомлена, що лягала спати...
Вагітність протікала нормально, мені було зручно, дискомфорту не відчувала, тому жила так як і до вагітності, ходила на роботу, вирішувала проблеми....
Хоча знала, що годувати буду грудьми....принаймі дуже цього хотіла. Посприяла таким думкам моя знайома, в неї якраз малій рік і вона годувала її і мене налаштовувала. Велике спасибі Ілона Олегівна))))))))))))
Але коли я ходила вагітною, молочка в мене не було..... Я реально боялася, шо не буде!!!!!!!!!! І коли попала в пологове відділення, то прозріла від відношення(((((((((((
В цицьках молока не було, якась там прозора капелька одна і всьо... я до всіх хто приходив в палату з лікарів, кажу подивіться на мене...хтось дивився, хтось вдавав шо не чує, шо прошу.Лише акушерка "Тільки не підгодовуй!!!!!Давай цицю навіть "пусту", появиться!!!!!!!!!!!!!" Так і робила, але молока всеодно не було, перший день мала не плакала, другий теж нормально, але ввечері другого дня їсти вона вже захотіла!!!!!!Бачу шо діла немапішла підгодувати.....прийшла ше одна "тітонька-коза", я до неї... кажу подивіться на груди...вона глянула і КАЖЕ........ВИ НЕ МОЛОЧНА МАМА!!!!!!!!!!!БІГОМ ПІДГОДОВУВАТИ ДИТИНУ!!!!!!!!!!!
Мене ті слова так вразили....до сліз....Цілу ніч себе мурдувала, розминала собі циці!!!!!!!!!!!!!Зранку молозиво зявилося, спочатку правда в одній, а потім і вдругій!!!!!!!!!!!!!!
ОТ ТАК Я НАЛАГОДИЛА СВОЄ ГВ!!!!!!!!!!!!!!!!!
А в палаті зі мною лежала дівчинка, то молока в неї було стільки, шо всьо мокре було, а малого вона годувала лише до 4-ьох місяців.... ось так...