Marta » 05 листопада 2010, 23:24
Ну-с, народ, можна нас привітати з вдалим завершенням ГВ.) :congratulate:
Сама не вірю, але ми вже 4 дні ПОВНІСТЮ без циці.
Засинаємо- в секунду, накрившись зайцем, під мамину казку, просинаємось з усмішкою, обнімаємось, і біжимо бавитись, ще три дні трохи згадувала зранку, але я її відволікала, і все пройшло без сліз, на четвертий день- сьогодні, вона навіть не згадала, хоча я й переодягалась при ній, і зранку циці в доступі..)))
А чого ми вирішили зробити цей останній крок.
Дівчата, як я вже казала, я розповідала їй , що циці змучились. Все нормально. Засинала без них тиждень, зранку давала ще. Потім, думаю, зранку скажу, що змучились. Сказала, а вона далі-"Тіті"..Дала.
І тут вона зрозуміла, що щось тут не те... І наступного вечора :"Дай тіті!!!!" Я її вложила без грудей, без сліз, в принципі, але прийшлось довше, навіть качати на руках...Я зрозуміла, що все, або і зранку не давати, або ми вернемось до того, що було, та ще й довіра до мами похитнеться...І зранку сказала, що змучились, але вже не дала, показувала журнали, читали книжечки, тоді ми встали в 7.30, але це допомогло.
Так три дні, а сьогодні ми вже валялись в ліжку просто, без відволікань, вона не згадала ні разу!)
Ось і все! Всім бажаю такого відлучення, бо пройшло воно навіть легше, ніж я очікувала, видно, ми обоє були вже готові до того.
І мої груди також в порядку, не сціджуюсь, та і немає дискомфорту, п"ю чай з м"яти і нюхаю її протягом дня, кажуть, вона зменшує вироблення молока.
Ну що ж, чекаємо ваших історій!=)