Глобальні оголошення!

А ви годували грудьми на вулиці?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: а ми привчаємо до... - неа, не привчаєте :)

Повідомлення Marta » 23 липня 2010, 13:50

Nelya написав:Коли малій було кілька місяців (4-5), я поїхала в парк (від мого дому до місця призначення 40 хв). Гуляла, насолоджувалась, аж поки дитя не встало і не почало верещати. Дівчата, та я за 15 хв була вдома. Жену з парку вся мокра, дитя верещить... Короче, признаюсь чесно, сісти на лавці і нагодувати Ніку мені не прийшло в голову. :dash: :fool3: Доперла ледве додому і аж тоді дала цицю в рот. Це вже з часом я годувала її де попало, а тоді ще якось не звикла...чи що?..
Так що тут і справді по-різному буває. :???: :unknown:

В мене так само було, але було холодно, зима-рання весна, цицьку не витягнеш...то потім вже літом робила так, як і Мала-Карта, але зараз цього літа я ну не хочу годувати на людях, кидайте в мене тапками, але це вже доросла дитина і вона має знати,що треба почекати...В нас циць і так цілий день, то хочу,щоб хоч на вулиці вона не лізла під футболку...Стараюсь чимось іншим забавляти....
Marta Офлайн

Re: а ми привчаємо до... - неа, не привчаєте :)

Повідомлення mala-karta » 23 липня 2010, 14:29

а ми з кінця березня 2009 жерли надворі :)
минулого року весна була тепла :)
Було дуже зручно - дитя поїло, заснуло і назад в коляску :) але потім сина виріс і вже після пожрачки не засинав, то ми перейшли на слінг з травня :)

цього року надворі він просить коли вже дуууже втомлений, то тоді просто йдем додому :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Re: А ви годували грудьми на вулиці?

Повідомлення kamisia » 23 липня 2010, 14:49

Нинька в парку картина: мама годує, бабуся старанно прикриває з усіх можливих боків рушником.
Приганяю я, мона ми біля вас почавкаєм? (я коли збиралась шота не доперла як я буду годувати і пішла в сарафані, тобто шоб покормити тре шлейку з плеча через руку зняти :fool3: :dash: і груди всі зверху) ....
подивиламь мамочка на мене: мамо та не накривайте ви нас он малий вже весь мокрий....... А Соня єстесно головою в різні боки вертить, ніби шукає хто ше маминих цтцьок не бачив????7
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Natalinda » 23 липня 2010, 14:56

О, Камісяі, знайома ситуація :lol: Мій як в парку їсть, то теж мусить скрізь заглядати.
Якби вже балакав, то певно б кричав: "Люди, агов! Ходіть подиветеся!" :lol:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Любов » 23 липня 2010, 15:36

:lol: але класно :lol: раніше тоже прикривалася, а тепер по барабану
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Liza » 23 липня 2010, 17:20

тижнів зо 2 тому, коли я годувала маляту на затіненій алейці, він так чавкав смішно! :))) людей було небагато, но всьо-такі було якось смішно не по собі :)))
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення ЗІрка » 02 серпня 2010, 08:41

відколи купили коляску і почали виходити в люди - годувала, бо летіти з пікніку, з лісу чи навіть з парку додому з громадіною в 12 кг неможливо... я живу за містом, в нас грунтова дорога і кожен виїзд - як подвиг, то вже зараз по трохи в кенгурятко пересідаємо

але зараз на вулиці малий нормально не їсть, перекусюЄ, йому треба спокій інакше шию скрутить... наш тато деколи з ним дражниться, стане з другого боку і щось говорить, то малий не знає що робити, то за цицьку хапає, то повертає голову... :)
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення happymami » 23 жовтня 2011, 00:32

У Сполучених Штатах Америки останнім часом відбуваються активні дебати між тими, хто хоче заборонити (і забороняє!) грудне вигодовування малюків в громадських місцях, і тими, хто цю ініціативу не підтримує. До останніх, наприклад, відноситься художниця і мама Джилл Міллер (Jill Miller), з ініціативи якої був створений спеціальний фургончик Milk Truck, призначений саме для вигодовування малюків.

Різні люди по-різному намагаються допомогти мамам, які годують своїх дітей груддю. Наприклад, японська компанія Mimijumi створила пляшечку для молока у вигляді материнських грудей, а американська художниця Джилл Міллер створила спеціальний мобільний фургон, де мами могли б нагодувати свою дитину.

| +
Причиною цієї ініціативи стали останні зміни в законодавстві в різних штатах США. Адже в деяких місцях вже заборонили публічне годування малюків грудьми в громадських місцях. А десь це тільки збираються зробити. І поки противники цих законодавчих актів ведуть свою політичну боротьбу за їх скасування, Джилл Міллер вирішила на ділі допомагати матусям та їх діточкам, які страждають від описаних вище законів.
Вона викупила старий фургон морозивника, переобладнала його, перефарбувала і помістила на його даху величезні штучні груди, щоб усім було ясно, для чого саме цей незвичайний транспортний засіб призначений.

З кінця цього літа фургон Milk Truck пересувається по центральній частині американського міста Піттсбург, пропонуючи всім бажаючим матусям абсолютно безкоштовне місце для годування грудьми своїх малюків. Про всі пересування молочного фургончика Milk Truck повідомляється в соціальній мережі Твіттер на сторінці аккаунта @ PghMilkTruck. Крім того, матері-годувальниці можуть відправити повідомлення і викликати його на місце, де вони знаходяться.

В майбутньому ж планується створити спеціальний маршрут по центру Пітсбурга, за яким Milk Truck буде їздити щодня і щогодини. Так що жінки, яким необхідні його послуги, просто повинні будуть вибирати місце для своїх прогулянок з дітьми недалеко від пролягання цього маршруту.

Зображення Зображення
http://www.novate.ru/blogs/290911/18895/
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Руженка » 23 жовтня 2011, 03:48

Ну в нас ще ніхто не забороняє. Але знаю таких, які фекають, на те, що годують дітей в громадських місцях....
Типу.......ото цицьки вивішала на показ.........типу.....гидота........розврат........(нема смайла з пальчиком біля голови........)
Руженка Офлайн

Повідомлення happymami » 23 жовтня 2011, 03:56

Руженка добре шо нема :grin: . Я не буду обіжатися :grin: :grin: :grin:
Бо я не є прихильник надто активного годування привселюдно. Якшо наркитися пеленкою - я за. Якшо десь в куточку, шоб не надто увагу привертати - я за. А от чось прямо тако посеред людної вулиці... Я й сама встидалася і самій не альо, коли хтось так годує. Хоча, якшо абстрагуватися, то аж до забороняння, канєшно, я би не дійшла і підписів проти би не ставила
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей