Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Ленка написав:Я теж вже в травні планую відлучити. Забрати годування ніяк не виходить, тому розказую Софійці історію, що скоро циця стане ба, і Софійка стане великою. Планую намазати сіллю циці в відповідальний день. Працюю по вже накатаній схемі (старшу відлучила за день).

flower написав:А ми спимо всю ніч не просинаємось, на обідній сон ще годую щодня.
- 4 рази як мінімум від 11 вечора до 8 ранку прокидається їсти, я не висипаюсь це м'яко сказано - лягає на мене зверху, так їсть і одночасно спить, тільки зніму її з себе - крики, але я все одно знімаю, далі смокче вже лежачи, тоді через 2 години прокидаюсь від того, що мені важко дихати - знов 13 кг. сопить на мені
, і так цілу ніч . Нам 2 минуло декілька днів тому, апетиту до такої їжі абсолютно не мала, могла цілий день нічого не їсти, тільки на грудях висіла. Коли потепліло, вийшли на вулицю, забувається там про цицю, повно інших справ, засинає у візку теж без грудей. Залишились тільки ночі, потрібно теж приступати, бо вже не витримую кожні 2 години вставати..natalun написав:якщо відчуваєте що прибуває молоко то краще трішки сцідитись ніж дати дитині,бо ви самі так не зможете сцідити як висмоктує маля.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей