Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення flower » 09 травня 2013, 21:22

Розказую) нікуди я ще не тікала і вже і не буду))) а планувала з завтрашнього дня пропасти))) Ми якось по китайськи відлучаємося, але якось таки до того йдем. Оце пару ночей вкладав наніч тато дитину спати з казкою, вночі годувалися ми ще часто, потім Вероніка захотіла шоб вкладала з казкою її я. Я почала годувати через раз, трохи був плач коли не давала, але обнімалися і засинали. Потім взагалі почала не давати грудей, 2 ночі було дуже тяжко, шо аж татко від нас переселився в вітальню. Потім дітьо почало прокидтися лиш раз в ночі десь о 2й приблизно, так і до тепер, коли похникає чуть і засне, коли істерику закатає непонятно від чого, бо грудей не вимагає. Лишилося ще єдине годування на обідній сон, скоро планую і його відмінити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ленка » 13 травня 2013, 23:57

Ленка написав:Я теж вже в травні планую відлучити. Забрати годування ніяк не виходить, тому розказую Софійці історію, що скоро циця стане ба, і Софійка стане великою. Планую намазати сіллю циці в відповідальний день. Працюю по вже накатаній схемі (старшу відлучила за день).

Моя схема знову спрацювала. Відлучила за день, без відїздів і істерек. :dance:
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Ленка » 13 травня 2013, 23:58

Оце ми вже тиждень без маминого молочка. Тільки інколи просить потримати цицю :hi:
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення flower » 14 травня 2013, 08:56

А ми спимо всю ніч не просинаємось, на обідній сон ще годую щодня. Щоб припинити і не було проблем з грудьми можна зразу, чи варто через день 2 ще погодувати? Бо получається шо одна грудь один день на сон, інша наступного. Я боюся тих всіх маститів і лактостзів, не було ні разу за ці роки годування. Мені апринципі от так як є зараз підходить, лиш на обід годувати, то я вже і не спішу.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Касівочка » 14 травня 2013, 11:19

flower написав:А ми спимо всю ніч не просинаємось, на обідній сон ще годую щодня.

В нас навпаки - я спочатку забрала всі денні годування, зате вночі як надолужує :ha: - 4 рази як мінімум від 11 вечора до 8 ранку прокидається їсти, я не висипаюсь це м'яко сказано - лягає на мене зверху, так їсть і одночасно спить, тільки зніму її з себе - крики, але я все одно знімаю, далі смокче вже лежачи, тоді через 2 години прокидаюсь від того, що мені важко дихати - знов 13 кг. сопить на мені :pardon:, і так цілу ніч . Нам 2 минуло декілька днів тому, апетиту до такої їжі абсолютно не мала, могла цілий день нічого не їсти, тільки на грудях висіла. Коли потепліло, вийшли на вулицю, забувається там про цицю, повно інших справ, засинає у візку теж без грудей. Залишились тільки ночі, потрібно теж приступати, бо вже не витримую кожні 2 години вставати..

Флауер, може небагато молочка зціди з тої груді, щоб вже не давати? Маю на увазі суто тоді, коли відчуваєш важкість і переповнення грудей, щоб не спровокувати знов виробітку молока.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення natalun » 14 травня 2013, 11:48

взагалі коли жінка хоче відлучити дитину від груді насамперед необхідно виключити і нічні годування також ,бо саме вночі і підранок виробляється гормон пролактин який спимулює і підтримує лактацію.Малеча буде вередувати ,плакати але теба це все перетерпіти.І якщо наважились то триматись до кінця,бо якщо пожалієте почнеться все заново.Звісно в грудях ще є молоко,прослідкуйте за груддю щоб не було ущільнень і болючості,якщо відчуваєте що прибуває молоко то краще трішки сцідитись ніж дати дитині,бо ви самі так не зможете сцідити як висмоктує маля.Зрозуміло якщо молочна залоза спустошена то і відповідно сигнал на утворення молока.Посто постарайтесь не годувати якщо це можливо і слідкуйте за тим що я писала вище.Поступовово його ставатиме меньше і Ви самі зрозумієте що і як.
Востаннє редагувалось natalun в 14 травня 2013, 11:54, всього редагувалось 2 разів.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення flower » 14 травня 2013, 11:52

natalunви напевно не читали мої повідомлень чи що. я якраз не годую вночі зовсім і в день е годую, лиш на обідній сон і все. ви своє повідомлення читали? ви самі собі перечите.
natalun написав:якщо відчуваєте що прибуває молоко то краще трішки сцідитись ніж дати дитині,бо ви самі так не зможете сцідити як висмоктує маля.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення natalun » 14 травня 2013, 11:56

Читала,просто звернулась прицільно до Вас ,а написала з загальному для всіх кому цікаво буде.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення natalun » 14 травня 2013, 11:59

Що значить сама собі перечу,я все добре написа.Що не так в моїх словах? Я за освітою медик і багато стикалась з таким.Мала на увазі не годуйте в обід і взагалі і прослідкуйте за грудьми і коли виникне відчуття важкості в залозі то зробіть те що я писала і побачите.Хотіла щось порадити а Ви зразу паплюжите.Якщо за сутки без нічних годувань все добре то лактостазу і маститу бути не повинно.
Востаннє редагувалось natalun в 14 травня 2013, 12:05, всього редагувалось 1 раз.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення flower » 14 травня 2013, 12:05

Ви пишете шо краще сцідитись, а не дати дитині. А потім пишете шо сама жінка так не сцідить добре, як дитина висмокче, тобто даи дитині краще. Чи не суперечить одне іншому? Чи я шось не так розумію?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість