krapk@ написав:це капец, підтримайте мене хтось а то скоро здамся. Мені тільки німий ще не казав, кінчай годувати бо розсипешся. Я на лиці дуже схудла, і це кидається в очі, всі, звичайно роблять висновок що через годування. мама з хати вже вигяняє, що їхала на тиждень кудась, аби Юрчик забувся за цицю. А він ніби назло ще й тягає мене щогодини вдень і цілу ніч безпробудно. Я в розпачі!!!!!
ПІДТРИМУЮ!!!!!!!!!!!!!!

Я тоже схудла через ГВ, але мене то тільки тішить

, бо всі кажуть, що як дівчиною була, то такою не була))))(але вони то кажуть не через красу, а через жалість

)Та мені всеодно!!!! Більше того не така я вже і худа, правду кажучи вже трохи поправилась)))) але всеодно фігурка поки мені дуже нра))))))) ;-) ;-) ;-) Мені тоже всі триндять, що харе годувати вже!!!!!але я ніяк собі того не уявляю, бо в малої цілий рот зубів лізе

, вона й так молодець!!!!!!!!!!бо я того сильно не відчуваю, правда капризує......іноді навіть сильно...... І ТУТ ЦИЦЯ САМЕ ТО :гуд: :гуд: :гуд: :гуд: так що ждем......щоб все було спокійно і само собою))))))Держись друг - ти не одна!!!!!!!!!хоч ми і далеко від тебе, а ти від нас)))))))))))