Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення fajno » 07 січня 2013, 13:20

а я щось ще ні...Маємо ще одне годування на нічний сон. Вже так 2 місяці. Вночі як прокидається, то кажу, що циця хворенька. це працює)
Вдень спить рідко, а як спить то потім тусить до другої ночі :scare:
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення TanenRom » 07 січня 2013, 17:31

квіточко - ми в такому віці також майже нічого не їли, баночки за собою носила, щоб хоч дві ложки каші на вулиці з'їла, так що не переживай, прийде час і відлучитесь без проблем.

ми вже також відлучились - три місяці тому.
в 2,3 спробували засинати під книжечку - вийшло, від 2,3 до 2,10 в нас залишались тільки нічні годування, які забрати ніяк не виходило.
а потім в 2,10 я захворіла, Дана вночі до мене притулилась, попросила цицю, я сказала що мені погано (температура була 38,5) - вона мене обійняла і заснула, наступні дві ночі проспала не просинаючись, після того просиналась декілька ночей, і просила їсти - то печенько, то хлібчика, цицю могла попросити, але я казала що зараз дам, обіймала її і ми так засинали. ось так ми плавно відлучились, без плачів, істерик - так як я і хотіла - хоча залежність від грудей в нас була ого -го яка.
але до цього часу, якщо Дані щось погане присниться вона вночі тулиться до грудей, гладить їх :=):
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення flower » 25 квітня 2013, 22:51

Неллі, ви вже відлучилися? Я вже остаточно вирішила шо після Паски зав язую з цим ділом. Піду до тата на пару днів жити, а сестра до мене.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nelly » 25 квітня 2013, 22:58

як тобі сказати.... я теж планувала після Паски. позаминулого тижня мала гнійну ангіну, приписали антибіотик, дві ночі більш-менш на третю мусила раз дати цицю бо трохи довгенько плакала, потім якось знов дві ночі було все ок, а на третю щось так ридала, що дала ще раз, тобто за тиждень їла 2 рази. Вже дві ночі не просить, але трохи підплакує, підозрюю, що в нас ще 2 ікла лізуть. Але я їй говорю що дали такий мені укол, що вже не можна молоко пити, а вдень ще інколи нагадую, що циці нема, бо вона вже велика. Тепер вже ніби все ок, і я вирішила, що скоріше всього це вже все...
Так хотіла в цій темі написати через місяць, щоб вже знати остаточно, але вже відзвітувала.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення nelly » 25 квітня 2013, 23:09

flower написав:Піду до тата на пару днів жити, а сестра до мене.

не раджу тобі так робити, хоча тобі видніше, як буде почуватися дитина. Я ті пару днів, що була хвора то спала в іншій кімнаті, то Марго навіть менше будилася, якщо твій чоловік має до того настрій, то хай краще він вночі її присипляє в момент бажання циці. А от коли прийшла спати в спальню то стала частіше вставати, якось відчуває, що мама є і треба будити її по 10 разів :impossible:
Просто в мене при відлученні була фішка, щоб дитина морально не страждала, то з піврічного досвіду поступового відлучення в нас чомусь найгірше був обідній сон.. :confused:
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 26 квітня 2013, 08:40

В нас так не получиться якшо я дома буду, тоді будуть істерики, навпаки як мене нема то дитина чемна і гарно засинає. Вчора ввечері вперше чоловік пішов з нею спати і вложив, але вночі звісно була циця. Чоловік не має часу займатися дитиною і допомогти мені відлучити не має бажання, я як йому розповіла шо піду з хати, то він сказав шоше поговоримо, відтягує і відтягує той момент. Розуміє, шо в ночі йому прийдеться її заспокоювати при просинанні, а в сестри місія на обід вложити. А як ти собі уявляєш я то маю зробити, коли мені ніхто не допомагає. Я пробувала пояснювати, кази читати, казати шо велика, циця хвора і вона того не розуміє, кричить дикими криками шоб їй цицю дала і все. А от коли мене не було раз два дні, бо треба було на роботу піти, то спокійно без того весь день обходилась і засинала на обід, лиш я наніч вкладала і вночі звичайно. Я чомусь вважаю, що це найкращий варіант для нас. Я вже замучилась тим кормлінням, майже 2 роки, хватить з головою. Спати хочу вночі, їсти хочу різноманітніше ніж ми їмо через алергію, в Тернопіль хочу поїхати по справах сама і не переживати шо треба бігом додому, бо дитина спати має.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення ЗІрка » 26 квітня 2013, 11:10

може ще почекаєте? ми у вашому віці ще теж висіли на циці і я вважаю, дитині буде важко, якщо вона ще вночі просинається їсти.

а після двох поступово забрали всі годування. до двох з половиною справилися, хоча хлопці дуже тяжкі в тому плані, теж досі коли неспокійний - припадає до грудей. :hi: моє бажання плавного відлучення вдалося, тож хіба пару місяців не вартує зачекати, щоб все зробити поступово, без стресів
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Любов » 26 квітня 2013, 11:19

підтримую Зірку, після двох, а точніше в 2,4 відлучення якось само собою сталося у нас. А у вашому віці було таке саме, думаю ще трішки варто почекати. ще скучатимеш сама за ГВ. воно якось само собою після двох має владнатися. кажу з власного досвіду.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення flower » 26 квітня 2013, 11:27

Дівчата, я не можу вже терпіти, мене вже просто дістало. Яке скучати? Ви шо? Я дочекатися не можу....
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nelly » 26 квітня 2013, 14:19

в нас сьогодні була фантастична ніч :dance: , Марго як заснула в 10 вечора то так і в 8 ранку встала, правда пару раз впісялася, то я лиш штани їй міняла а вона спала, як сурок навіть не чула. Чекати це звичайно добре, але мені вже теж було набридло ГВ, як не странно це чути для багатьох форумських мам і я не вважаю себе поганою мамою лиш через те, що не відлучила дитину після 2 років. Просто коли грудне приносить вже нерви мамі, то і дитина нічого корисного з молоком не отримує, лиш стрес. Це моя особиста думка і багато хто може з нею не погоджуватися, але це його право...
nelly Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей