мешканка написав:lore1ei написав:мешканка написав:бачила на вихідних ситуацію (приїхала в гості родичка з дитиною (майже 2 роки)) Дитина майже нічого не їсть, запхати щось в неї-велика радість для батьків, зате на циці висить добряче... За весь час, що вони в нас були-дитя купа раз залазило на маму, щоб її "посмоктати" то одну-то другу, то знову першу....Вночі дитина постійно будиться, щоб посмоктати цицю, нормального спання ні для кого нема. Як на мене, то таке годування далеко не в радість. Дивлячись на таку ситуацію, точно не хочу годувати до 2...не те що далі.
І ще, дитина смокче не щоб лише поїсти в такому віці.
От сидимо за столом, мала вже і поїла дорослої їжі, грається, бігає, потім починає вередувати, бо набридає все, хоче іншої обстановки.
От і починає просити груди.
А якби було чим зайнятись, були інші дітки, якісь дитячі розваги, то навряд чи треба були груди.
То з власного досвіду.
Наприклад на останній плейгрупі дитя так загралось, що їй не лише груди були не потрібні, а й я)
Но я кажу ходи на ручки, вона втікає)
В тому то й річ, що були мої малі, з якими гратись, і іграшок багато, і обстановка нова і гралися дорослі з ними-все одно, була тільки мама і циці.
Ну все звісно залежить від дитини, як писала вище Люба, цілком нормально що дитині захотілось маминого захисту, не для всіх же ообстановка застілля нормальна.Тим більше дитині і 2 рочків немає.
Твої дівчатка вміють добре гратись разом, а от в моєї немає ні братика, ні сестрички, і обстановку гаміру вона не завжди любить.