Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення lore1ei » 10 січня 2011, 17:50

мешканка написав:
lore1ei написав:
мешканка написав:бачила на вихідних ситуацію (приїхала в гості родичка з дитиною (майже 2 роки)) Дитина майже нічого не їсть, запхати щось в неї-велика радість для батьків, зате на циці висить добряче... За весь час, що вони в нас були-дитя купа раз залазило на маму, щоб її "посмоктати" то одну-то другу, то знову першу....Вночі дитина постійно будиться, щоб посмоктати цицю, нормального спання ні для кого нема. Як на мене, то таке годування далеко не в радість. Дивлячись на таку ситуацію, точно не хочу годувати до 2...не те що далі.

І ще, дитина смокче не щоб лише поїсти в такому віці.
От сидимо за столом, мала вже і поїла дорослої їжі, грається, бігає, потім починає вередувати, бо набридає все, хоче іншої обстановки.
От і починає просити груди.
А якби було чим зайнятись, були інші дітки, якісь дитячі розваги, то навряд чи треба були груди.
То з власного досвіду.
Наприклад на останній плейгрупі дитя так загралось, що їй не лише груди були не потрібні, а й я)
Но я кажу ходи на ручки, вона втікає)

В тому то й річ, що були мої малі, з якими гратись, і іграшок багато, і обстановка нова і гралися дорослі з ними-все одно, була тільки мама і циці.

Ну все звісно залежить від дитини, як писала вище Люба, цілком нормально що дитині захотілось маминого захисту, не для всіх же ообстановка застілля нормальна.Тим більше дитині і 2 рочків немає.
Твої дівчатка вміють добре гратись разом, а от в моєї немає ні братика, ні сестрички, і обстановку гаміру вона не завжди любить.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Naya » 10 січня 2011, 21:14

mala-karta написав:[ в давнину (коли не було магазинів з бананами) на крайній півночі було прийнято годувати дітей до 10 років і більше. Тому що в основному їх раціон складався з оленини і грибів. І дворічній (а також, три, чотири, п'яти - річній) дитиі було важко вижити на такому раціоні

не тре йти в давнину :)
В Індії тривалість ГВ до 5 років. http://am-am.info/grudnoe-vskarmlivanie ... ozhdeniya/
Грудное вскармливание является доминирующим, длительным и по первому требованию. Следующие слова хорошо иллюстрируют эту точку зрения:

“Последнему ребенку я давала грудь по требованию до 12 месяцев, а затем кормила до тех пор, пока она сама хотела. Думаю, что это продолжалось где-то около трех-четырех лет”.

І всім там то звично, і нема нічого аморального.
Що ще раз доказує, що таке норма :zybu:

:extesi: , але шо мене здивувало - в Індіїї молозиво вважають шкідливим, зціджують і виливають. Дитині не дають :ugeek:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 10 січня 2011, 21:18

LeeLoo написав:jak biljwosti znajomux meni kolusj rozkazyvalu we do vagitnosti ,wo 4oloviku vge vidmovljalu-mol grydu ne dutunu-a tatovi :zybu: V nas takogo nemaje-sisi Lizuni i vse :) Xo4y godyvatu DOVGO..............

Дівчата ,а не боїтесь,що тато знайде де в іншому місці за сісі потриматись,може якось рівномірно розприділити?Поки дитина спить ,таки дати татові потрогати,бо попа як писала наталінда само собою добре ,але й сісі не погано :dance: .
Хоч у мене звісно досвід ГВ мізерний,але ми годуючи тата від сісь не відлучали,не рзумію чим одне іншому шкодить.Шо дитя ображається :zybu: ?
Востаннє редагувалось Перлинка в 10 січня 2011, 21:24, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 10 січня 2011, 21:23

Там ще нижче написано,що у віці до 10 років дівчаток вже обробляють сутенери і колять окситоцин,щоб швидше відбувалось статеве дозрівння,видно це також нікого не дивує і не вважається аморальним,а чому б ні ?Цицька до 5,а з 10 вперед в доросле життя.
Востаннє редагувалось Перлинка в 10 січня 2011, 21:26, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 10 січня 2011, 21:26

та я, звісно, розумію, що діти по різному реагують на різні ситуації...але я, дивлячись на таке, точно до 2 годувати не хочу і хай весь світ кричить, як я страшно помиляюсь а я бачу в такій ситуації тільки мінуси.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Naya » 10 січня 2011, 21:30

там ще багато чого пише, якщо почитати...
але тема, якщо не помиляюся про те, скільки має тривати ГВ, а не про сутенерів.
Крім того, цією статтею я аж ніяк не хочу сказати, що так і має бути - годувати строго до 5 і тре робити як в Індії... :zybu:
Боже борони
а лиш те, що там де це популярно - це і є норма.
було б нас популярно - не викликало б ні в кого здивування.

:zybu: не здивуюся, як зараз все буде повитягувано з контексту, додумано й перекручено :zybu: :zybu: :zybu:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 10 січня 2011, 21:31

А те що в Індії вважається нормальним,і навіть примушують робити аборт,якщо жінка вагітна дівчинкою,настільки суворо що якщо вона відмовляєтья її можуть закатувати,або вигнати з дому.В деяких селах вже взагалі практично немає жінок ,чоловікам просто немає з ким одружуватись,демографічна криза.Тому для мене ця країна не приклад для наслідування,ще гірше ніж сива давнина.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 10 січня 2011, 21:39

Naya написав: :zybu: не здивуюся, як зараз все буде повитягувано з контексту, додумано й перекручено :zybu: :zybu: :zybu:

Ой не кажи гоп,поки не перескочиш ;-)
Пробач ,що не вмію чітко слідувати лінії теми та твого особистого бачення ,тому щоб надалі не зачіпити тонку натуру автора,відмовляюсь коментувати будь-які твої пости.Най відписуються лиш однодумці .А я поспілкуюсь з кимось менш вразливим :kiss girl: .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 10 січня 2011, 22:24

[modtext]дорогі дівчата й жіночки!
повертаємось до теми.

це ДУЖЕ строге попередження.
[/modtext]
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 10 січня 2011, 22:52

Цікава полеміка :)
Як я зрозуміла з написаного, довгогодування більшість не сприймає через власний негативний досвід і через сексуальні упередження.
Показово, що починаються пошуки неврозів, незрілостей, сексуальних збочень у інших :P , насправді ж вся справа у власному досвіді :zybu:

Скажіть, вам, особисто вам, чимось заважають довгогодуючі? Певно що ні.
Ви хочете отримати відповідь на запитання чому обрано довгогодування?, ця відповідь вже не раз давалася в темі.
Скидається на те, що комусь просто хочеться покритикувати когось, водночас захищаючи свій вибір тривалості грудного годування.

Тривале грудне годування в жодному випадку саме по собі не є ознакою якої б то не було паталогії чи відхилення у розвитку.
Про відхилення у розвитку в дітей, яких годують грудьми, так само як і в дітей, яких грудьми не годуються будуть свідчити інші чинники, показові для того чи іншого розладу.

Якщо довгогодування для вас не прийнятне - не годуйте! Це буде найкраще рішення для вас та вашої дитини.
Але для чого інших мам, які зробили інший вибір, а тим паче їх дітей називати хворими? Невже вам від цього робиться солодко на душі?

Думаю дискусія в цій темі показава і сама по собі дала відповідь на запитання, чому фото дітей, які годуються можна побачити лише в закритих "секретних", як вони були названі, спільнотах.
Тому що це щасливі, здорові, веселі дітки у таких самих матусь, які миттєво перетворюються у .... в епітетах ніхто собі не відмовляє.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість