Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення Галина » 26 лютого 2014, 11:18

Inna написав: Дуже нервуюся за те, що він нічого не їсть.

В мене теж так було, а як перейшли на передсонні годування, то діватися не було куда, почала їсти нормально.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Inna » 26 лютого 2014, 12:11

Галина, дякую, попробую залишити тільки годування на денний сон і ніч.
Inna Офлайн

Повідомлення TYulia » 26 лютого 2014, 18:03

от я теж тут на форумі начиталась, що десь після півтора роки дитина може на грудях надмірно зависати, в той момент буде ще важче відлучити. Але з іншого боку, моє вічне питання це сон без грудей. Ну ще на сон якось би може вклала, а от як ночу просинається... ви пишите "попила водички і заснула" я щось це собі не уявляю, він мені тоді проснеться повнісю і не знаю коли і як вкладу його знову. Я от тільки надіюсь, що може ще через кілька місяців він підросте і може ситуація для мене проясниться. Я так всім ікажу, що буду відлучати тоді, коли буду знати як його присипляти без грудей...
Ну от і за зубки теж переживаю, чистити не дає. Так знаю, що ГВ то далеко не перша причина карієсу, але таки солодке молочко, особливо ночу робить трохи свій вплив.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Галина » 26 лютого 2014, 18:10

TYulia написав:ви пишите "попила водички і заснула" я щось це собі не уявляю, він мені тоді проснеться повнісю і не знаю коли і як вкладу його знову.

Я теж так завжди думала і боялася, що не приложу, але світло я не включала, давала пити в темноті, потім казала лягай спатки, бо нічка. Мала лягала, трохи покрутилася і засинала.
TYulia, успіху, сподіваюся у вас так само просто все відбудеться. Але, як на мене, ваш Тимофійчик ще маленький дуже.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Marichka » 26 лютого 2014, 18:50

Щодо гігієни зубчиків,то не надійтесь,що буде як в дорослих,що почистив наніч-і нічого більше не їм.В нас вона ще п"є компот,коли хоче,то теж солодке,а часом і не встигаю з двома дітьми провести всі вечірні процедури,бо всі ввечері втомені.То часом і наніч не чистить.Але правило гарне.Нас,як ми в Тернополі дисциплінує вечірня казка з Ірискою і Барбарискою,які кажуть діткам йти чистити зубки:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TYulia » 26 лютого 2014, 22:42

Галина написав:
TYulia написав:ви пишите "попила водички і заснула" я щось це собі не уявляю, він мені тоді проснеться повнісю і не знаю коли і як вкладу його знову.

Я теж так завжди думала і боялася, що не приложу, але світло я не включала, давала пити в темноті, потім казала лягай спатки, бо нічка. Мала лягала, трохи покрутилася і засинала.
TYulia, успіху, сподіваюся у вас так само просто все відбудеться. Але, як на мене, ваш Тимофійчик ще маленький дуже.

та от я тим себе і заспокоюю, що то ми ще маленькі, а трохи підростем, то і якоюсь казочкою можна буде зацікавити, і водичку дати попити і сказати, щоб дальше спав і він послухає. Бо от останні ночі то просинався десь в 3 або в 5, то півтора години його вкладала, це з грудьми, а якби без, то навіть не знаю як, прийшлось би бавитись з ним доки сам би незамучився і заснув.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення svetla » 13 квітня 2014, 14:01

Ну що ж, думали-думали і додумалися вже до завершення ГВ. Від 7квітня ми вже "зав'язали". Пройшло все без криків і плачів. Кілька днів розказувала,що циця "коль". Повівся і не просить вже. Інколи може погладити мене пожаліти,що "коль".
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення TYulia » 18 квітня 2014, 21:12

мій малий груди не вимагає, переважно я сама його "лапаю", щоб вкладати спати, тоді вже від грудей не відмовляється.Сьогодні щось сам до ліжечка просився, думаю дай спробую колискові і казочки. Я йому казку а він мені "ціця" :hi: Це при тому, що слово ціця я практично не вживаю, завжди кажу що дам молочка. Ну я типу не дуже то беру до уваги далі щось йому наспівую... так він полазив по ліжечку з 15 хвилин, показав мені де сідати і що йому дати - "ціцю". думаю може так на руках буду його колисати, то так то вже почав вознікати, чо то я йому ціцю не даю...
Так шо мої задумки про відлучення ще не скоро будуть втілені в життя....
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Olyana » 04 травня 2014, 22:41

В нас таке ж саме))) вже рік і два, а спати з цицьою. Мало того, тепер , коли захоче - вимагаэ. З одної сторони вже втомилась, а з другої - шкода) маля
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення flash-ka » 05 травня 2014, 12:11

нам завтра 2. і мені шкода дитину обділяти ))))
одного разу дитина крутилась, вертілась, цьмакала цицю.....десь певно з півтори години...потім різко злізла з нашого ліжка, пішла і іншу кімнату залазла на своє ліжечно, накрилась і заснула .....
сказати,що я була в шоці, то нічого не сказати ))))))
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість