TaniaPicaSSo написав:Моя дитина теж гнило їсть. В 6 міс як почали прикорм було нормально, і так 2 місяці. Не те щоб наминала ложками, але їла, по пару ложок того, що я їй давала, вона їла гарно. А потім в 8 міс як відрізало. І вона навіть ложки в рот не брала, навіть не дивилась, що там є. І я через кілька днів змучилась і перестала їй давати прикорм взагалі, думала перейде. Через тижнів три відновили прикорм знову, ну і так-собі зараз, щось їсть, щось не їсть. Якщо і їсть, то ложки 2-3. Стараюсь ставитись до того спокійно, хоча, хотілось би, щоб їла трошки більше. А то майже 11 міс, а бувають такі дні, що крім циці нічого.
от TaniaPicaSSo мене певно тут найбільше розуміє

бо то ми такі молоді мами. Певно через кілька років я теж буду спокійно казати, що моє маля не хотіло їсти, але то все класно

Зараз я так як ви кажете біжу вперед паровоза, та й переживаю за все. Ще наслухаюсь історій як чиїсь діти вже все їдять, а хтось і мені прямо скаже що чо ж то моя дитина ще того чи того не їла, та й дурне в голову лізе.
Я ще раз підкреслю, що я за ГВ двома руками, завершувати не збираюсь в ближньому майбутньому. Але таки погодьтеся, що певно звязок з апетитом таки є. От мені і цікаво, коли той апетит проявиться більше. Але певно ще моє молочко його всім задовільняє

Я з іншого боку трохи цьому і тішуся, бо знаю, що зараз в нас невідривний звязок

і таки ніхто не зможе мене замінити навіть у питанні їжі, нагодувавши його чимось, бо не получиться