Глобальні оголошення!

Грудне годування і відділення недоношених

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Грудне годування і відділення недоношених

Повідомлення georginochka » 13 січня 2012, 15:32

Історія не з веселих :( Тепер розумію як нам пощатило. Ми могли б опинитись там. Бо синочок народився восьмимісячним з вагою 2600 та й жовтушка була добряча. Але нас відпустили додому на четвертий день з "умовою", що я малого буду догодовувати через кожні дві години, "інакше, нічого доброго з нього не буде". А душевного медичного персоналу я зустрічала ну дуже мало.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення flower » 17 січня 2012, 01:03

жесть :scare:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення oksana.tesliuk » 17 січня 2012, 01:42

дівчата, я не розумію одного...
якшо мама бачила, шо окрім малої ваги, все решта з дитиною було нормально, то нашо було там сидіти аж 10 днів!!!
побула день-два, побачила, шо нічого нормального ні її дитина, ні вона там не отримають, та й хода додому
вибір і останнє слово же ж завжди за мамою - як вона скаже, так і буде!!!
ну полякають трохи її лікарі, ну покричать на неї, але силою її разом з дитиною там утримувати ніхто не буде!!!
написала якусь відмову, необхідну лікареві для збереження його місця роботи, і гайда додому!!!
МИ САМІ ДОЗВОЛЯЄМО З СОБОЮ ТАКЕ РОБИТИ!!!
тож нема чого жалітися
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:07

oksana.tesliuk може надіялася, шо дитинка таки набере вагу?
Чи ти не знаєш, як наші лікарі лякати вміють? Я вже також стикалася 6 років тому зі схожим, коли лікарі пробували мене нашугати. Але я була в шоці після родів, тому ніяких страшилок тупо не поняла :grin: :grin: :grin:
Але суть не в тому, а в тому, шо лікарі могли казати - куда ти додому підеш, а раптом дитині шось таке-то ітаке-то станеться, хто візьме на себе вину? І всяке таке. думаю, що матері просто бояться йти додому, бо річ же не про їхнє здоров'я, а здоров'я дитинки
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення oksana.tesliuk » 17 січня 2012, 02:18

happymami написав: хто візьме на себе вину?

от в тому то й суть, шо всі бояться відповідальності!!!
а відповідальність за життя і здоров"я дитини несе МАМА, а ніякий не лікар, медсестра, завідуюча, бабця чи хто там ще...
згідна з тим, шо після родів трохи туго соображається )))
тому ше під час вагітності треба оточувати себе людьми, які поділяють твої погляди на життя, народження і догляд за дитиною...
це може бути чоловік (підготовлений звичайно), друзі, родичі, і обов"язково лікарі, яким ти довіряєш
і в таких важких ситуаціях звертатися до них за порадами, питати їхню НЕЗАЛЕЖНУ думку, бо, як відомо, з боку краще видно
ніхто не застрахований від помилок, головне вчасно схаменутися і почати виправляти ситуацію
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Микола 19.05.2011

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:24

oksana.tesliuk ай, Оксано, я тобі скажу, шо зараз отакво легко роздумувати, а не мали б ми Школи, не мали б досвіду, не знали би Марії, чи були б ми такі розумні? Я точно ні. І я б слухала чемно лікарів і була би впевнена, шо так воно і має бути і шо молоко буває лише в "молочних" мам і всьотакоє і шо я маю брати свої трулі аж через весь коридор і каморці і шо зуби чистити маю вопше в одному туалеті на всьой поверх :(
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення kolibri » 17 січня 2012, 02:28

хм, ми лежали в обласній відразу ж після пологового, але от сиджу і ніяк не можу пригадати як воно називалось. якось по розумному - по медичному
там були дітки до 1 місяця життя
може хтось підкаже чи то воно?
не сподобалось мені там :? деталей багато і нюансів - то вже хіба іншим разом розпишу
але тікала я звідти.......дуууже швидко
в картці написали, що батьки відмовились від лікування :grin: (лікувати правда не було що )
але була одна медсестра, навіть дві (в кожній зміні) які викликали щирі позитивні емоції і психічно хвора санітарка(таки правда хвора по документах), яка за мамами кричала щоб роззувались і менше смітили бо та мити не встигає, та й взагалі весь час по коридору ходила возмущалась сама до себе :crazy:
ой багато там кумедного було - більше туди не хочу :omg:
Востаннє редагувалось kolibri в 17 січня 2012, 02:28, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення oksana.tesliuk » 17 січня 2012, 02:28

happymami згідна з тобою
але ж не Школа материнства прийшла до мене, коли я була вагітна (при чому вдруге!!!), а я до неї )))
просто вчитися тре все життя, а не казати "якось воно буде, бо всі родять, а я шо гірша..."
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:42

kolibri обсервація, пра? але чекай... в обласній? тоді не знаю
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 02:49

oksana.tesliuk написав:але ж не Школа материнства прийшла до мене, коли я була вагітна (при чому вдруге!!!), а я до неї )))
просто вчитися тре все життя, а не казати "якось воно буде, бо всі родять, а я шо гірша..."

еее. То ти вже як вумна цьотка балакаєш ;-) А я во було таке зелене і вумне, шо я рішила в Школу не ходити. Нашо, якшо я вже одну дитину робила і всьо знаю. Я навіть не підозрювала, чого там вчать. Думала - пеленати і годувати правильно. А я то вже вмію. А ще місця ніколи на БАМі не було, записуватися треба було аж на три місяці вперед, а куда там, коли вже рожати за місяць, бо ж на роботу до останнього ходилося, чи ше там шось. Такшо... Я сприймала Школу, як шось обов'язкове, а не як організацію, котра шось може навчити. Лікарка якось так скащала мені про ту Школу, шо я поняла, шо то добровільно примусово і шо я для себе там всьоравно нічого нового не пізнаю. Думаю таких як я - не мало. А ше якшо в голові таке ж, як в мене, якшо мамульки не готові до материнства, ой, та всяке. Я коли з малим в роддомі лежала і бачила тих деяких мамусь новоспечених. то серце боліло за тих діток. Бо морально не готова до материнства мама, то ше хуже для дитини, ніж голодна і невиспана я для своїх оточуючих :cry:

Тому я впевнена, що в те відділення потрапляють мамусі, котрі про Школу або не чули, або не вважали це потрібним закладом, або не встигли на запис, абощо. Вони просто не здогадуються, шо може бути інакше і шо то всьо неправильно
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість