Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Мамині відлучки

Повідомлення happymami » 04 травня 2011, 14:37

mala-karta написав:дівчата, чим зайнята ваша дитина, коли кожні 10 хв просить груди?
мабуть, просто скучно?

в тому то й весь прикол, шо якшо я навіть в іншій кімнаті. то може бути сам чи з кимось і мене не згадує. Як тільки я з ним граюся, бігаю, складаю кубики, чи інше шось роблю, навіть на кухні, то він одразу згадує, шо в мене є циця))) Ото мене і хвилює. Бо про малу кількість уваги і скучноту то я знаю. З таким би боролася. А тут шось таке, про шо інфи не найшла((((

Про імунітет ти всьо кльово написала. Але блін, получається, якшо я планую часто їздити на ивхідні з дому без дітей, то мені цідитися безперестанку треба? Бо реально молока за дві доби прибуває не так шоб АЖ багато, але таки прибуває. І так воно некмфортно, шо я й не знаю шо думати. А їздити мені треба буде :(
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Мамині відлучки

Повідомлення гра з вогнем » 04 травня 2011, 15:00

happymami а від чого болять груди? він тебе кусає чи як? від довгогодування проблем з грудьми нбуде, швидше навпаки це є профілактикою різних жіночих захворювань.

якщо ти вирішила відлучати, оскільки змучилася, то значить так і є. годування має бути комфортним для обох. але треба сісти і сказати собі чесно. чи ти змучилася від годування, чи годування напрягає тебе, чи когось іншого? чи те. що зараз вдбувається є наслідком виключно годування чи втоми на роботі, того, що стало більше клопотів і т.д.... бо годування забереш, а то всьо лишиться і не буде вже кого винити, і годування вже теж не буде. постраждаєш і ти, і дитина. але наголошую, це лише у випадку, коли на годування просто спихається все інше.

стосовно денних годувань, як не хочеш годувати. кажеш чітко "ні". молочко увечері. якщо дитина все таки лізе. то може у неї шось болить, може шось турбує. переживає. а бувають просто такі періоди. як колись. коли дитина просто в якісь моменти вимагала більше молочка, і за тиждень два все утрясалося. може і зараз так. але зараз ти уже можеш сама контролювати коли і як ти годуватимеш, уже ти головна. тому кажеш ні. пропонуєш молока, кефіру попити, пообніматися і далі роби свої справи.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення krapk@ » 04 травня 2011, 21:50

я втомилася :cry:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення КлубНіка » 04 травня 2011, 22:00

І я вже дууууже втомилась від ГВ. І вже почала процес відлучення. Зараз зменшую кількість денних годувань. Зараз їмо 3 рази в день і десь 2-3 рази вночі. Хочу вже забрати докінця денні і взятись про забирання нічних (хоча поки, ще незнаю як правильно це зробити)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 04 травня 2011, 22:02

всі ми час від часу втомлюємося, скільки разів я хотіла кинути то годування в місяць, два, чотири, шість, девять, рік... це закономірно і зрозуміло. втомлюєшся, настрій поганий, а ще дитина просить і просить. тільки та втома за пару днів минає, все налагоджується.
якщо дійсно не хочеться годувати і не бачиш нічого хорошого в годуванні, то і не треба себе силувати. але якщо прагнення все припинити більше йде ззовні, а не з середини. якщо ти відчуваєш "от якби, то я б ше погодувала", то можливо краще змінити те "якби", аніж змиритися з ним і забрати годування?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Ira » 04 травня 2011, 22:23

КлубНіка написав:Хочу вже забрати докінця денні і взятись про забирання нічних (хоча поки, ще незнаю як правильно це зробити)

Я, наприклад, на нічний сон розказувала казочку, співала, а з часом доця почала сама засинати без мого супроводу. А вночі головне не заміняти цицю компотиками чи молочком, бо довго мамі прийдеться ще вставати вночі! Я нічим не заміняла, то мала першу ніч всю проспала, другу один раз проснулась, пару хвилин понила, третю ще менше хникала, а на четверту вже проспала всю ніч. Так і досі спить в основному всю ніч, може прокинутись попісяти. Це для мене було таким щастям вперше за два роки спати цілу ніч!!! Відтоді я висипаюсь :dance:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення КлубНіка » 04 травня 2011, 22:28

Ira Мій малий спокійно засинає без мене, тому тут проблем нема. А вот як саме пояснити сонній дитині, що мама не дасть цицю, отут у мене ступор. Бо мій малий як тільки вночі просинається, то зразу крізь сон починає казати "ціця, ама ціця!"
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Ira » 04 травня 2011, 22:35

Моя теж як просиналась, зразу казала: "Мама, цицю!". Я їй перед тією ніччю кілька днів казала, що циця змучилась, що в циці вже нема молочка. А тоді ввечері знов повторила і попросила, щоб вона не просиналась. Я думала, що буде важче, а все пройшло досить легко.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Nymydora » 05 травня 2011, 06:15

А на мого аргумент "циця змучилася" не впливає - ну не аргумент це і все :dash:
Останнім часом почав частіше просити вдень (тобто ввечері, коли я приходжу) і частіше прокидатися вночі. Навіть через сон - тіті і все. Соску випльовує або віддає.
Хеппімаммі, я тебе розумію і не бачу жодної проблеми в тому, щоб відлучати дворічну дитину (не двомісячну ж!). Я свого теж до осені (а може і швидше) збираюся відлучити. Так що я на твому місці не переймалася б взагалі. Ти і так супермама - до двох років годувати - це чудово! Час і мамі відпочити.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mala-karta » 05 травня 2011, 09:19

ого
невже ГВ може напрягати?
я розумію, може діставати дьоргання кожні 10 хв, але щоби саме гв

Nymydora написав:А на мого аргумент "циця змучилася" не впливає - ну не аргумент це і все

ну не в гв тут же ж проблема? що, всі інші аргументи впливають завжди, а саме цей - ні?
Nymydora, я так розумію, ти ж весь час на роботі. Ну що ж дивного в тому, що він по твому приходу просить? А що буде, як не буде ГВ? Може малий теж буде просити чогось, але такого, що сам не знаю чого хочу?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей