Глобальні оголошення!

Підготовка до грудного годування. коли і як?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: підготовка до грудного годування. коли і як?

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 23:04

але часто мама, навіть з негативним досвідом гв, вважає, що вирішить всі проблеми за мірою їх надходження :(

і шо падєлать?

Вам то точно нічого делать не треба,радійте тому що у Вас все склалось добре.А я свої проблеми якось повирішую без вашої гра з вогнем допомоги,тому не бачу необхідності тут створювати теми спеціально для мене ;) .

Ви всі себе налаштовуєте на те що все вдасться і ви будете 100% годувати грудьми,от і я так налаштована,незважаючи на свій негативний досвід.А літератури і публікацій в інтернеті повірте я прочитала досить багато,і все що практикувала коли через 3 місяці почало пропадати молоко не приносило жодного результату.Вважаю,що в моєму випадку міг допмогти реально лиш практично пофесіонал з ГВ ,який би бачив мою ситуацію та знав її у деталях,і по ходу міг консультувати.Добре що тут на форумі є такі дівчата,до яких у випадку чого я зможу звернутись :rose: .Поки що я вірю,що все буде добре,і мені така допомога не знадобиться.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 27 жовтня 2010, 23:59

гра з вогнем написав:от виникло у мене таке запитання.
коли ви почали готуватися до гв, дізнаватися про вигодовування дитини, хто допоміг?

Я до ГВ почала готуватися коли дізналася що вагітна, почала купувати мамські журнали, але Школа материнства дала в 100 раз більше.
Після лекції по грудному не виникало жодних сумнівів що годуватиму свою дитинку, не дивлячись на планове кесарське.
Оскільки була лише на лекціях пані Іванни, то можу з впевненістю сказати, що саме вона допомогла мені у налагодження ГВ.
Звісно вдячна чоловікові за підтримку, адже на початку в мене трохи були проблеми з грудьми і він робив все що від нього вимагалося.
Мама теж допомогла, але тим що не сунула сосок і наполегливо кормила мене молочними кашами і поїла :mrgreen: чаями.

Вважаю що готуватися потрібно. І як на мене то з моменту настання вагітності, а з моменту настання статевої зрілості, тобто ще в школі. бодой би на уроках біології
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 28 жовтня 2010, 01:12

До ГВ готувалась, з початку вагітності, перелопатила купу літератури, інформації в неті, так що знала, що робити і як.
Все в мене склалось "по плану", я була готова до всього і була впертою в своїх переконаннях.
Що молоко пропадає-є таке-це лактаційні кризи, голодні кризи, але хто хоче, той буде далі годувати, за пару днів при правильному підході все нормалізується. Але якщо цього не знати і почати догодовування- молочко, звичайно, так і не почне вироблятися більше і поступово взагалі зникне.
Школи материнства, звичайно, дуже допомагають в правильному налаштуванні на ГВ, але ж не всі туди ходять...
Думаю, що варто ще в школі в старших класах, якщо б був такий предмет-створення сім"ї -розповідати і налаштовувати. Ну, і лікарі в роддомах, таке враження, що теж далекі...(((( Хай ходять на курси..))
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 28 жовтня 2010, 01:50

Перлинка написав:[А літератури і публікацій в інтернеті повірте я прочитала досить багато,і все що практикувала коли через 3 місяці почало пропадати молоко не приносило жодного результату.Вважаю,що в моєму випадку міг допмогти реально лиш практично пофесіонал з ГВ ,

я можу помилятися, але мені здається, у ваших малюків була або соска, або ж пальчик. Правда?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 28 жовтня 2010, 17:53

mala-karta
я можу помилятися, але мені здається, у ваших малюків була або соска, або ж пальчик. Правда?

Ви помиляэтесь.І з чого це ви собі такі висновки робите :???:
Може з цього,то перечитайте уважніше.
Соску мені пропонувала дати дільничий лікар,який нас відвідувала,але я тоді не дала,дала соску,коли почала годувати сумішами.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 28 жовтня 2010, 23:24

ви писали про відмову і закінчення молока в 3 місяці.
3 місяці - це такий критичний вік, там дуже часто йдуть відмови (без соски також). Любий стрес, якесь нерозуміння з боку мами - і вже дитина вередує. А як є соска - заспокоюється нею, а не грудьми - відповідно стає менше молока, бо мало подразнюється сосок.

Тому й подумала про соску.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 28 жовтня 2010, 23:34

Перлинко, Боже збав! Які спеціальні теми?!

Сподіваюся у вас все буде гаразд.

Власне я зайшла в цю тему, почитати думку дівчат і про себе розповісти, а тут знов пихи якісь... Аж згадувати перехотілося...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 28 жовтня 2010, 23:54

гра з вогнем
Тема повідомлення: Re: Коли вручити дитину няні?
ПовідомленняДодано: Сер, 27 жовтня 2010, 15:42

молоко просто так не пропадає. молоко пропадає, якщо не годувати.

гра з вогнем
ПовідомленняДодано: Сер, 27 жовтня 2010, 18:06

Перлинка, на жаль ваша історія - класика серії "мало молока".
Якщо ви хочете годувати ваше третя маля і зберегти молоко, гадаю вам допомужуть дівчата та консультанти з форуму. Вам з радістю дадуть почитати цікаві статті про годування і допоможуть порадою. Але це в підфоруми про грудне годування і лише за вашого щирого бажання годувати.

Перлинка
ПовідомленняДодано: Сер, 27 жовтня 2010, 18:20

Дякую,подивлюсь за обставинами,якщо буде необхідність,обовязково звернусь.

гра з вогнем
До чого це лукавство :crazy: ?Ви створили цю тему ,

через 6 хвилин після моєї відповіді
Тема повідомлення: підготовка до грудного годування. коли і як?
ПовідомленняДодано: Сер, 27 жовтня 2010, 18:26

Власне я зайшла в цю тему, почитати думку дівчат

Те що думка у всіх буде однакова ви знали зазделегідь,і заснували тему,щоб ще раз тицьнути мене.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 29 жовтня 2010, 00:04

в наведених цитатах є запитання? вроді нє ;)

А тему да, створила. Я не раз писала: шо віжу, то паю. Тільки чого ж ви вирішили шо то я для вас створила, а не для себе і для того, щоб розібратися зі своїи мухами? Як би я хотіла однакової думки - пішла і створила б на лялечці. Повірте, я знаю, де створювати теми, якщо раптом потребую одностайності і підтримки.

Може досить отих з'ясовувань стосунків? І повернемося до теми?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення lore1ei » 29 жовтня 2010, 00:31

Як завагітніла то була зелена в питаннях ГВ, але за 9 місяців багато чого прочитала, плюс відвідувала Школу материнства, де дали дуже цінну інформацію.
Дякуючи Марії і Іванні, я максимально теоретично підготовилась до ГВ, і у пологовий поїхала з 100 процентною впевненістю що буду годувати дитину більше року.
Так і склалось, зараз нам 1.4, ГВ повним ходом.

А на рахунок порадників, не всі радять добре!
Багато хто з успішним ГВ(до 2 років) радили цідитись, соски, бутилки, чаї.
Але кожному своє.
Для себе інформацію я профільтрувала і вибрала те, що для мене і дитини найкраще.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей