Natalinda написав:О, я тільки почала читати - поняла що нам ще до готовності як до неба... :D
ну, в нас в рік і два така ж ситуація була :)
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Natalinda написав:О, я тільки почала читати - поняла що нам ще до готовності як до неба... :D
Коли не можна відлучати від грудей
1. Коли дитина хвора або може захворіти (епідемія грипу, кишкових інфекцій тощо).
2. В сильні морози, у спекотну пору року.
3. При переїздах.
4. При раптовій зміні оточення.
5. При раптовій зміні ситуації в сім’ї, яка викликає стрес у дитини.
Як матері поводитися в цей період
— Намагатися уникати таких ситуацій, які нагадували б малюку про годування грудьми. Не сідати у те крісло, в якому його часто годували.
— Не переодягатися в присутності дитини.
— Намагатися носити такий одяг, який не дозволить дитині побачити, чи відчути на дотик звичні “форми”.
— Відволікати маля прогулянками, читанням книжок, гімнастикою чи масажем, щоб переключити увагу.
— Багато розмовляти з дитиною, цілувати її, обіймати, щоб вона знала, що мама її любить і завжди буде поруч.
гра з вогнем написав:ібо якщо в 2 роки починати відлучати, то нашо заміняти годування сумішами? навіть в рік потреби в суміші нема.
напрошується висновок, що пані говорила про відлучення до року, якщо так говорить, значить так робить... :(
але зеленка і буба, це просто вже відчай якийсь у жінки :( я закриваю після такого будь-який матеріал з гв.
Втім, оптимальний термін як для матері, так і для дитини, — це таки два роки.
- Всіх матерів непокоїть питання: а як же відлучити дитину від грудей? — веде далі лікар. — Основе правило — поступовість, аби не травмувати малечу. Спочатку слід замінити одне грудне годування сумішшю
гра з вогнем написав:Люба, акцентуючи на поступово, можна оминути слово суміш.
Адже інфо про суміш давалася як комент до ситуації з 3 річним михайликом
Ось цитатаВтім, оптимальний термін як для матері, так і для дитини, — це таки два роки.
- Всіх матерів непокоїть питання: а як же відлучити дитину від грудей? — веде далі лікар. — Основе правило — поступовість, аби не травмувати малечу. Спочатку слід замінити одне грудне годування сумішшю
Отож мова йде про ПОСТУПОВЕ відлучення 2РІЧНОЇ дитини шляхом заміни годівання СУМІШШЮ
Прикол, да?
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість