mari » 26 лютого 2010, 22:22
То ви та особлива мама з тих 10 відсотків супермам які годують після року! Рівнятись усім! Струнко! :xlolx:
А щодо Кр- якщо мама налаштована годувати і в неї в голові розкладено знання про те,що за будь яких обставин і не зважаючи ні на що- Я буду. Я зможу., то навіть незважаючи на пізніше прибування молочка і можливі крики малюка та уколи антибіотиків-годуванння відбувається. Моя знайома родила в час грипу,коли нікого не пускали двійнят КР, і нічого-без нікого справилась! А до іншої я ходила в роддом і просто на ліжку дитини на листку причепила аффірмації- Я годую Молока прибуває більше і більше. Я чудова годуюча мама. Читала ...годує...
Мама,яка годує грудьми робить для дитини те,що ніхто інший не зможе зробити!Лише грудне годування дозволяє дитині відчути стукіт маминого серця,її тепло,ніжні обійми. Так поступово народжується справжня любов, формуються основні життєві цінності,народжуються справжні таланти. Бо значення прикладання до грудей настільки велике і різноманітне( от почитайте на нашому сайті статтю,що недавно в грудному стовбурові клітини знайшли!),що сам факт годування є лише другорядним. Смоктання грудей-стародавній,природній, ритмічний акт,який сприяє формуванню у дитини альфа-ритмів головного мозку і впливає на розумові показники і психоемоційний стан. Молоко з пляшечки-лише їда. Молоко з грудей-велика материнська ласка, яка залишає слід на все житя.
Та й природі не відомо нічого про те,щоб інші ссавці вигодовували дітей порошками розчинними в воді. Навіть за найкритичніших обставин,війн і катастроф,жінки продовжують годувати. А доказом цієї надійності є те,що ми ще існуємо.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.