Хотіла запитати на рахунок грудного вигодовування, які продукти карще в раціон не вживати, аби запобігти проблем з животиком у малечі, бо щось я чинаю в неті і не розумію, всюди по різному.
просто вводьте поступово звичні для себе продукти - якщо і ви, і малеча добре після того почуваєтесь - можна їсти. Звичайно, старайтеся харчуватися здоровою їжею :)
Я починала з печених яблук і гречки. Потім потрохи додавала пшоно, топлене масло і сірий (не чорний!) хліб. Потім супчики ріденькі, запечену в мундирах картоплю. правда перший час ходила постійно голодна ((( Зате в малого кольок майже не було. Але то не всі так, знаю мам, які ні в чому себе особливо не обмежують.
а як на рахунок солодощів, бо на якомусь сайті я читала що їх можна їсти, але від багатьох мамусь чула, що їсти не можна. на кожному сайті щось інше пише , і як знати що правильно?
То ви самі для себе побачите. Я їла солодощі по-трошки, бо хотілося дуже. Коли бчила що в синочка ніякої реакції у вигляді висипки немає, то могла зїсти трошки більше. Зловживати нічим не варто, а от помало пробувати обовязково. А ви зараз солодощі їсте?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
старюсь обмежуватись печимов, цукерки і шоколадки рідко, по проблеми з зубками почались коли завагітніла, а лікувати вирішила вже після пологів. тай не тягне дуже, хоча кажуть що якщо дівчинка, то хочеться солодкого,а я у першому триместрі аж трислась над огірками квашеними :D, і солодкого не хотіла, напевне наша дівка солодкого не буде любити :)
я починала з банального печива ( марія, вівсяне, українське...) і спочатку-по трошки. Солодощі з кремом, шоколадом, арахісом-не варто. Здуває дитинку і може спровокувати алергію. :( Потім трошки ввела халву і здобу. Але все-по-трошки і завжди дивитись на реакцію дитини.