Глобальні оголошення!

Плануєм другу вагітність. Коли відлучати дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: А ми відлучилися... життя змінилося

Повідомлення Vika » 13 вересня 2011, 16:53

Ого ряди годуючих значно поріділи ))) Tajga в мене запитання ? А до якого терміну ви годували з останньою вагітністю ? Дитина сама відлучилася , я так зрозуміла ? А були перед тим якесь посиленне бажання до ГВ в дитинки чи все текло своїм плином як і до вагітності ? Бо в мене якраз після вагітності дитина просто здуріла за цицьою і розумію , що відлучити зараз ніяк не зможу , бо йому зараз це дуже треба . Але і годувати теж вже не те що до вагітності . Важко . Можете поділитися як це було у вас ?
Vika Офлайн

Повідомлення TanenRom » 13 вересня 2011, 17:55

Vika тебе можна привітати???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Tajga » 13 вересня 2011, 18:37

TanenRom написав:Vika тебе можна привітати???

Егеж, як у вас справи?
А по темі, то за описом більше похоже на історію з старшим. До самих пологів він фактично не був відлучений. Груди були на сон, чисто символічно, на декілька хвилин, а тоді він відвертався до мене спиною і моментально засинав. Загалом я була не проти і тандему, але йшла за течією. Три дні без мене він перетерпів. Засинав з татом, але той швидше брав його "на измор": дитина сиділа, нудилася до останнього, а потім просто вирубалась. :( а після повернення з пологового малий почав вимагати своє. Я спочатку намагалася дати всім все, але то було дуууже важко. Де поділися тих 3 хв під груддю... він міг висіти по півгодини... Якщо в цей час прокидалась мала, то було крику і ридань просто вдвічі більше. Чоловік намагався заспокоїти малу, а мене брала нетерплячка і нерви, коли вже вкладеться старший. По-друге, відчуття годування зубастика після новонародженого... виявилось для мене сумнівним задоволенням... :scare: Особливо, якщо грудь була не переповнена... Я, чесно кажучи, закочувала очі і відволікала себе іншими, важкими думами про те, як краще їх годувати, кому дістанеться більше переднього, кому заднього молока і взагалі, що з цим всім робити... :( Зізнаюся, в перші дні після пологового теж часом сиділа з ним, доки не заморювався і не засинав просто на руках... Але то теж був не вихід. Помітила, що гірше було, якщо груди давала, а потім приходилось забирати: чи мала вже сплачеться, чи я (бо таки було часом боляче), чи терпець мені уривався. Довелось зізнатися собі, що моя спроба танедему зазнала краху і ліпше не дразнити дитину взагалі. Довелося викручуватись. Мені пощастило, що мій добрий хлопчик пішов мені на зустріч в тому, щоб почекати своєї черги перед сестричкою. Отож, я лягала з малою, годувала її, а він пристроювався з іншого боку від малечі, і потихеньку засинав. Або ще варіант: я її колихала стоячи біля ліжка, а він лежав, співала колискову, звісно, більше для нього, ніж для Терези, так теж засинали. Ще в нас завівся ритуал читати на сон Чуковсього таким особливо-розміренним-страшенно-сонним-монотонним-голосом-під-який-практично-неможливо-не-заснути. Поступово, за місяця два-три Давид (і ми всі) пристосувався до нових обставин, думка про цицю якось непомітно зникла з його горизонту, натомість почали переважати читання віршиків і переказування казочок в маминому віртуозному виконанні. ;-) Я переживала, що це ультрашвидке відлучення якось недобре вплине на нього (є в мене такі приклади серед знайомих), але, слава Богу все пройшло нормально. Гадаю, нам просто не вистачило тих декількох місяців до його реального самовідлучення. Перепрошую за таку довгу історію.
Vika, сподіваюсь, що чимось вам допомогла. Пишіть, як у вас справи. Дивіться не тільки по дітях, але й по собі, бо нерви теж не залізні і молочко треба берегти. Можливо є смисл порадитися з Дашею. Мені в моїй ситуації якраз дуже не вистачало доброї поради і підтримки, бо сиділа без інтернету і хороших подруг.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Vika » 14 вересня 2011, 13:12

TanenRom так , нарешті ми цього добилися :) Tajga дуже дякую за розповідь . Я теж в цьому питанні плавець за течією . Але в мене ще маленький термін , тому надіюся , що може ще щось зміниться . Годувати важко якраз через чутливість грудей .Він і вкусити може легенько , коли спросоння їсть , але це легенько відчувається не так вже і легенько . На токсикоз і загальне ослаблення вже навіть уваги не звертаю .Дитина розвивається добре , тому в питанні що комусь щось не вистарчить не переживаю .І от власне страхи на рахунок тандемного годування , якщо всетаки самовідлучення не буде . Вже писала , що якраз після вагітності в нього таке бажання до ГВ пробудилося . Раніше вже гамав тільки на сон і після сну . Думала , скоро сам відлучиться , а тут так ніби новонароджений .Але все в Божих руках , прорвемося ;-) Дякую , ще раз .
Vika Офлайн

Re: Плануєм другу вагітність. Коли відлучати дитину?

Повідомлення xtremeshammy » 30 січня 2025, 14:06

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 08 лютого 2025, 11:26

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 09 квітня 2025, 09:05

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 09 травня 2025, 04:19

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей