Рецепти і секрети
12 грудня 2011, 05:15
Дівчата, я щось останнім часом розпеклася дуже ;)
але на масло не буде стільки грошей на мій інтузіазм
скажіть будь-ласка що буде безпечніше (тобто менше хімії) спред чи маргарин?
і взагалі чим вони відрізняються?
12 грудня 2011, 09:56
ну незнаю чим відрізняється, але вже як вибирати між ними то краще таки певне спред, бо взяла я коли то маргарин ужас він не топиться :shock: тепер ніколи більше маргарином не користуюсь тільки масло
12 грудня 2011, 11:11
Я печу на лише на маслі, і беру дорожче, бо їстьте все дитина.
Дуже смачна у випічці кукурудзяна олія, часом як не хватає масла, то додаю. Думаю так робити набагато краще ніж спред.
Особисто я прихильниця того, що краще купити щось якіснше, хоч дорожче, але зекономити на ліках.
12 грудня 2011, 14:40
Особливої різниці між маргарином і спредом немає і те, і інше суміш рослинних і тваринних жирів. Я для випічки використовую маргарин.
lore1ei звичайно що масло найкраще, а ти що не даєш своїй дитині купленого печива? Туди теж входить маргарин або якісь інші жири і добавки.... :?
12 грудня 2011, 16:01
irinka, ні сама не їм,ні дитині не даю.
Вона і не просить.
12 грудня 2011, 17:31
як на мене, то з того всього - олія рулить :гуд: чи проста соняшникова,чи кукурудзяна - Вам обирати... але масло зараз теж непевне...мабуть,смалець таки найкраще у печиво давати
12 грудня 2011, 17:52
Якщо печу якісь торти на свята, то даю маргарин, бо діти того або не їдять, або їдять дуже мало. Якщо тільки для сімї, то масло. Спредами не користувалась для випічки. Вони мені нагадують дитинство, коли маргарина сніданьова була дуже популярна :)
12 грудня 2011, 18:07
georginochka написав:Спредами не користувалась для випічки. Вони мені нагадують дитинство, коли маргарина сніданьова була дуже популярна :)
Як на мене то краще таки дійсно смалець до випічки давати, але він не завжди є! (хіба може в когось є родичі в селі, або свиня на балконі :oops: )
12 грудня 2011, 18:15
Ми то маємо свиню на селі, але смалець не даю до нічого, хіба ну десь-колись.
До випічки все таки даю масло
12 грудня 2011, 19:10
Дівчата ви кажете смалець давати, та не завжди він підходить до випічки, я собі не уявляю як то давати його до тортів або кексів, чи до пісочного тіста, яке має бути замішане з холодним маслом. Те саме олія. масло не заміниш нічим!! Я дуже часто печу, кілька раз на тиждень, стараюся на масл, але зважаючи на ціну масла тепер то приходиться деколи і спред купувати,знаю що шкідливо але..половина сімейного бюджета піде на випічку. Стараюся брати з найбільшим складом молочного жиру. Тай масло зараз думаєте 100% з молока? Однозначно є рослинні добавки.