Рецепти і секрети
26 травня 2017, 08:11
А я тепер беру лановецьке масло. Воно мені саме смачне. І взагалі мені їхня продукція саме більше смакує. Але не у всіх магазинах воно є.(((((((
31 жовтня 2017, 23:34
радію, пeрeстала пeкти на спрeді
Якщо пeчу то на маслі або нe пeчу.
01 листопада 2017, 10:52
Я вже кілька років не купувала ні масла ні маргарину.
01 листопада 2017, 11:00
сама робиш чи на оліі пeчeш?
В мeнe в чоловіка хліб з маслом то іда номeр один
то в нас за місяць пeвно 2кг йдe.
01 листопада 2017, 11:40
Хотіла написати , що не вживаєм ні маргарину ні спреду, а без масла не можу, хоч і знаю, що теж багато шкідливо. Треба пробувати купувати домашнє масло. Самому робити дуже дорого виходить. Печу на маслі, деколи на олії, а частіше бісквітне тісто.
01 листопада 2017, 11:43
olgakr чому дорого? моя мама постійно домашнє масло робить, купує сметану сепараторну, і збиває масло, вихід з літри сметани біля 800-900 гр масла, літра сметани - біля 60 грн здається, набагато дешевше ніж магазинне масло. Хоч я не дуже любитель домашнього, воно кислувате.
01 листопада 2017, 11:44
На олії випічка досить смачна виходить. А ще люблю на сметані.
01 листопада 2017, 11:46
mariana А як робить, вручну?
01 листопада 2017, 12:20
erinaceusзвичайним міксером збиває, кілька хвилин - масло готове.
На жаль, на олії все не спечеш, те саме пісочне тісто, а воно в основі дуже багатьох пирогів.
01 листопада 2017, 14:41
mariana Треба спробувати. А є різниця, на яких оборотах і до якого стану збивати? Потім ще якісь маніпуляції?