Сторінка 1 з 22

Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 09:36
Natalinda
Ну я вже всюда де могла понаписувала шо присіла цього літа завдяки Лорелей на шпинат. Смакота як на мене. Ну не така вже прям шо саме смачне у світі, але в поєднанні про знання яка то корисна травичка із задоволенням кришу його до кожного салатику ну і щодня тушу в сметанці.

Ше насіяла руколи......Але шось вона мені не тойво, і огіркова трава тоже не тойво :(

А які травички ви їсте? Як їх готуєте? Використовуєте як приправи?

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 09:45
flower
Я тоже люблю шпинат, мама нам в дитинсві завжди сіяла, а потім додавала в салат...тепер і я собі сію ;-) А ще обожнюю базилік, особливо з помідорками, сиром і оливковою олією, також ріжу його і сушу на зиму, додаю тоді майже до всього шо готую, заморожую... ще селера в нас є... руколи не пробувала та хочу...

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 10:10
lore1ei
Дуже люблю руколлу, їм її в поєднанні з салатом, помідорами, базиліком, сулугуні і оливковою олією.
Моя мама недавно вислала мені запаковані пачки з травками, 5 видів, руколла, фенхель, цикорій, латук, салат айсберг. Смакота!
Найбільше сподобався корінь цикорію.

Наталь, а ти не пробувала листя молодого бурячка тушити?

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 13:35
krapk@
навіть не знаю що таке рукола. А базилік в мене всюди, у всіх стравах.

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 21:39
Любов
а ще листя салату - смакота, додаю його до різних салатиків. Помітила, що від нього молочка більше прибуває :crazy: .

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 09 червня 2011, 22:33
TanenRom
я обожнюю різну травичку - основа всіх салатів салата, шпинат, рукола - можу робити салат просто з цих листків,з зеленню, з лимонним соком та оливковою олією.
присіла на тушений шпинат, а ще ось мама передала лободу - завтра спробую втушити разом з шпинатом.
ну базилік - до соусів.

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 12 червня 2011, 01:31
Natalinda
lore1ei написав:Наталь, а ти не пробувала листя молодого бурячка тушити?


Нєа, не пробувала. А варто? Скоро вже листочки підростуть....Як? Так само як і шпинат?

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 12 червня 2011, 01:34
Natalinda
Я раніше листя салату теж дуууже любила, навіть квасила їх :grin: А цього року шось навть спробувати не можу, не хочеться і все

О ше грибна трава в мене зійшла, але я ше не читала шо з нею робити :crazy:

Мятка і меліса до чаю - саме те!

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 12 червня 2011, 01:40
lore1ei
Так само, я ще моркву додаю до цибулі :)

Re: Їмо травичку

ПовідомленняДодано: 12 червня 2011, 12:18
mavpusya
А я обожнюю крес-салат, він має смак гірчиці, безподобний :oops:
То зараз роблю салат із різних видів салати+квасок+крес+шпинат+оливкова олія+бальзамічний оцет, або натуральний яблучний, або соєвий соус+ яйце +редиска часом додаю смажене насіння соняшнику почищене, або кунжутне= смакота
цього року базилік не зійшов :cry: інакше був би у всіх салатах і заправках