Сторінка 1 з 1

Карпатські сири — хто куштував?

ПовідомленняДодано: 17 липня 2025, 15:34
Erratum
Привіт! Дуже цікаво, хто вже пробував справжні сири з Карпат? Чув багато позитивного, але самому ще не доводилося куштувати. Цікаво, чи дійсно такий особливий смак, як розповідають. Поділіться враженнями або порадьте, де шукати.

Re: Карпатські сири — хто куштував?

ПовідомленняДодано: 17 липня 2025, 15:49
Olesh
Тема справді цікава — сири з Карпат останнім часом набирають популярності. Я б радив звернути увагу на магазин Foodmix — у них уся продукція з натуральної сировини, родинного виробництва, без зайвих добавок. Ось Карпатські сири , які вони пропонують: бринза, “Гауда з трюфелем”, “Гірський Чедер”, “Брюност” з карамелізованим присмаком. Більшість витримані у справжніх гірських погребах, а молоко — з власної ферми, на висоті 700 м. Це справжній смак, якого не купиш у супермаркеті.