Рецепти і секрети
30 червня 2018, 21:04
Я купляю без додатків брала рідкий і гранульований переважно славутського цикорного зааоду з моєї батьківщини)).
Чайну ложку розчиняю в чашці гарячої води і все. Можна менше, можна молоко додавати, як каву аналогічно.
02 жовтня 2018, 20:40
А що робите з обліпихи?
02 жовтня 2018, 22:45
Я мелю з цукром і тримаю в холодильн ку, потім чай або до вівсянки.
Минулого року цідила шкірочки через сито то чомусь швидко зацвіла, а та що з шкіркою до березня стоїть
02 жовтня 2018, 22:58
Чай з обліпіхою мій улюблений. А ще маска для обличчя.
02 жовтня 2018, 23:52
vikilandi Чай як робиш?
03 жовтня 2018, 11:00
ягідки+лимон перемелюю і заливаю окропом, потім додаю мед.
але останніх декілька років пю його лише в піцерії Бянка на Данила Галицького