Печенько супер!!!Я не привила так бавитися.Іринка-молодець!Як людина творча,то в усьому,відразу видно!!! А я щойно насмажила картоплі,бо вже тиждень про неї думаю...Наїлася,легкше стало
і я сьогодні весь день на кухні шаманю, бо вранці холодильника відкрила а там "мишка повіситися може" ну і ще пару пряників завалялося. З залишків підмерзлої картоплі (стояла на балконі і підмерзла ) спекла фокаччу. Суп-харчо. Компот з яблук та смородини Тушковане мяско з горошком і квашеною капустою.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
TaniaPicaSSo фокачча це страва з картоплі, такий собі картопляний хліб.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Вареники собі з капустою,чоловікові-з вишнями,бо не любить капустяних,дитина їла вчорашні-картопля і сир. Тепер зварила рисовий суп,наробила фрекадельок для дитини,в морозілку поставила,щоб було що до супу їй кидати.Ще йду зварю узвар і може насмажу блінів на налисники чи просто блінчиків з яблуками-вже забула за таке.