чечевицю бачила в подолянах біля фруктів сушка всяка була . то там якщоне поміняли. або жовту або червону . а готується дуже просто.стакан чечевиці 1-2 картоплі порізати кубиками 1 моркву порізати 1 цибулинку порізати закинути в кастрюльку залити 1-1.5 води.варити поки не звариться :D потім олійки солі за смаком .перемняцкати блендером .якщо загусте додавати по трошки кипяченої гарячої води і перемішувати щоб не було похоже на пюре .налити в тарелю видавити трошки лимонного соку і вперед
mala-karta написав:знов деруни з кабачків (ох і кеабачків в нас цього року. Скоро приїдяться)
о дякую за ідейку!!!! Купила морожену скумбрію, зробила маринад (майоран, базилік, коріандр, лаврушка, духмяний перець, кориця і побільше, суміш італійських трав)-буде до бульбочок.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.