олеся » 06 січня 2012, 14:28
Шинку, полядвицю та шпондер, бо не люблю магазинного, тільки ковбасу купую, бо з нею багато роботи. А роблю так: м'ясо чи шпондер вибираю щоб було таке як різати на стіл, солю, перчу лавровий лист іноді даю. Стоїть 2 дні (цього разу в мене 1 день бо тільки купила). Перед тим як класти в духовку натираю часником, і при потребі шинку стягую товстою ниткою, щоб не розліталася... І в духовку шпондер печу приблизно 45хв,а шинку, полядвицю 1год, але то треба пробувати, бо кожна духовка по різному пече.
Рік тому робила і ковбаси смакота....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...