Сторінка 5 з 10

Re: Олія

ПовідомленняДодано: 12 жовтня 2013, 17:19
Virchik
Ну не гурман я, не можу я їсти салати з оливковою олією.
Останній раз з Польщі привезла ріпакову, але на ній в основноу смажимо.

Re: Олія

ПовідомленняДодано: 12 жовтня 2013, 17:43
Nymydora
я замовила собі кокосову олію. Колись привозили з Польщі, а тут в Лавці спецій побачила. Буду на ній смажити і тушити. І для косметичних цілей теж добра

Re: Олія

ПовідомленняДодано: 12 жовтня 2013, 20:42
qweewq1234
можна використовувати олію з виноградних кісточок. немає своєрідного присмаку. дуже корисна. зазвичай використовують для приготування страв. але можна використовувати і в косметичних цілях.

Re: Олія

ПовідомленняДодано: 12 жовтня 2013, 21:45
Kskz
Я зараз не тушу на оліі, все тушу без нічого. Суп варю також без оліі. А олію добавляю вже в тарілку, тоді користі набагато більше.
І льняна олія вважається найбіільш корисною, бо в ній є омега 3,6,9 жирні кислоти, яких в інших оліях немає, або є дуже мало. Але не можу я іі вживати, гірчить дуже, вже перепробувала різні. Тому вживаю додатково добавку з омега 3,6,9 на основі семен льону.

Re: Олія

ПовідомленняДодано: 12 жовтня 2013, 22:39
Marichka
Моя мрія полюбити оливкову олію.Чоловік за нею вмирає,а я не можу звикнути.Буду пробувати з лимоном(соком)

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 16 жовтня 2013, 23:15
Nymydora
купила собі кокосову олію - всюди в неті розписано, яка вона кльова і корисна, а я чогось боюся її трохи. Хтось, може, готував з нею? розкажіть щось, пліз

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 17 жовтня 2013, 09:18
Kskz
Я нею живіт натираю :hi:
А ще можна в випічку добавляти замість масла. Пахне гарно.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 17 жовтня 2013, 10:18
qweewq1234
А стсовно кокосової олії ось:
3. Кокосова олія - найбільше підходить для смаження і тушкування овочевих і м'ясних страв. На відміну від інших олій, які використовуються в кулінарії, властивості кокосової не змінюються навіть при нагріванні до 350 градусів. Якщо охолодити олію в холодильнику, то можна використовувати її для приготування бутербродів, а щіпка солі нейтралізує характерний аромат кокоса і зробить запах олії більш нейтральним.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 17 жовтня 2013, 11:03
flower
Де кокосову олію не рафіновану можна купити?

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 17 жовтня 2013, 12:41
Nymydora
я купила в лавці спецій
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!