TattyMummy » 21 травня 2016, 09:19
викладати пошарово
- лист лазаньї
- тушений шпинат (я тушу зі сметаною, цибулькою і трошки часнику)
- соус бешамель (трошки масла на сковорідку, додати 2 ст. л. муки - підсмажити до горіх. запаху, влити молоко 0,5-0,6 л, помішувати, щоб не було комків, посолити, додати мускат. горіх, поварити до загустіння)
посипати трошки сиром ( в ідеалі пармезан, грана падано, хоча за його відсутності і з російським смачно)
викладаєте декілька шарів
закінчити листом лазаньї политим бешамелем і посипаним щедро сиром
Запікати до золотистої скоринки, прибл. 30-40 хв.
Можна додавати ще курку до шпинати, також смачно.