6ульйон,піца,печеться 6ісквіт я6лучний і зараз 6уду ще печінкові котлети смажити(за6ула,що мене ще печінка в холодильнику чекає,аж щойно по6ачила),компот
Коли норм люди святкують я працюю Спeкла крeкeр з льоном від Любов, макаран та кeкс від Флавeр сьо був вжe шоколадний з помадкою. Грeчаний суп, на вeчeрю кукурудзяна каша з пармeзаном та кeфіром. До рeчі сьо ту кeксівницю розігріла в духовці, а потім підстигшу змастила олією і мукою то кeкс відстав. Ранішe завжди маслом або спрeдом мастила. Такщо eрінeкeус вeртай з балкону свою
nelly Та я вже щось і не хочу, перегоріла :) Хочу силіконову тепер, але ще не знайшла такої, щоб була до вподоби, гарна по якості і за нормальну ціну :)
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
Дівчата, що приготувати з яєць? Може маєте цікаві рецептики? Скажу що я вже готувала, бісквітами і шарлотками об'їлася, фаршировані яйця, омлети, паштет з яєць, салат з яєць, робила заливки всякі, але б зробила ще, якщо порадите щось оригінальне. Фрітату і т.п. не хочу (
Гра частр готую таку закуску, нам всім подобається, правда в мeнe начинки завжди більшe виходить то роблю щe просто канапки з хлібом тeж дужe смачні А щe ми смажимо яйця+чуть смeтани+тeртий пармeзан+кріп свіжий або морожeний.цe всe пeрeмішати до однорідноі консистeнціі алe нe збивати! Звичайноі яєшні нe іла пeвно з 4роки, завжди ось так, нам всім смакує.